.

Avangate, furnizor de soluții integrate de comerț electronic pentru producători și comercianți de software, divizie a GECAD ePayment International, anunță lansarea Intel® Business Exchange în Europa, o platformă de business pentru producătorii de software care doresc să își comercializeze produsele online în Europa.

 

 

Avangate asigură toate serviciile necesare pentru funcționarea platformei, de la găzduire până la procesarea plăților, facturare și gestionarea operațiunilor. Platforma Intel® Business Exchange include în acest moment  două magazine online de software localizate pentru Marea Britanie (www.intel.co.uk/ibx) și Germania (www.intel.de/ibx), urmând ca la finalul lunii mai să fie lansat și portalul francez (www.intel.fr/ibx).

 

 

Soluția de comerț electronic Avangate este nucleul platformei Intel® Business Exchange din Europa; comercianții de software care își vând produsele prin magazinele online Intel® beneficiază de servicii complete, de la procesarea securizată a tranzacțiilor și livrare electronică rapidă, la suport pentru cumpărători. Platforma Avangate asigură, de asemenea, un modul centralizat de administrare, pentru un management eficient de produs, acces complet la informații despre cumpărătorii finali și rapoarte de vânzări în timp real. Clienții platformei – comercianți și cumpărători – vor interacționa ușor printr-o platformă securizată care asigură multiple opțiuni de plată, suport non-stop pe telefon și email pentru probleme legate de comandă și plată.

 

 

 

“Din prima zi, Avangate a fost un partener extraordinar în dezvoltarea acestei platforme. Seriozitatea, flexibilitatea și experiența echipei s-au dovedit a fi de neînlocuit în dezvoltarea cu succes a celor trei site-uri ale platformei Intel® Business Exchange în Europa. Avangate va continua să joace un rol esențial în succesul acestui proiect”,   a declarat Wolfgang Petersen, Director SSG – Developer Relations Division, Intel EMEA.

 

 

“Suntem onorați și încântați să participam la un proiect atât de important și să gestionăm toate operațiunile legate de magazinele online de software din Europa ale marketplace-ului Intel® Business Exchange. În același timp, pentru noi este o oportunitate să demonstrăm complexitatea, scalabilitatea și flexibilitatea platformei noastre de comerț electronic precum și capacitatea de a fi în fruntea celor mai noi tendințe în distribuția electronică de software”, afirmă Carmen Sebe, Director General GECAD ePayment. „De asemenea, ne bucurăm că putem oferi clienților noștri acces imediat la un canal suplimentar de vânzări software în Europa, beneficiind astfel de toată puterea brandului Intel.” 

 

 

Pentru a comercializa software în magazinele Intel® Business Exchange pentru Europa, companiile trebuie să se înregistreze la http://www.avangate.com/ibx. Clienții Avangate beneficiază de o integrare completă a platformei și a proceselor de business Avangate cu Intel® Business Exchange.

Despre Intel
Intel, lider mondial în domeniul inovației pe bază de siliciu, dezvoltă tehnologii, produse și programe pentru a îmbunătăți în permanență felul în care oamenii muncesc și trăiesc. Mai multe informații despre Intel sunt disponibile la adresa www.intel.com/pressroom.

 

 

Despre Avangate

 

Avangate, divizie a GECAD ePayment International, oferă soluții pentru distribuția electornică de software asistând comercianții din întreaga lume în vânzarea produselor software atât direct online cât și prin canale de distribuție.

 

Special concepută pentru vânzări de software, oferta Avangate cuprinde o platformă securizată de comerț electronic, servicii de web marketing, o rețea de afiliați și sistemul ARMS de gestionare a rețelei de distribuitori.

 

Mai multe informații se pot găsi pe www.avangate.com.

 

 

Despre GECAD ePayment

 

GECAD ePayment este integrator de soluții pentru comerț electronic, lider pe piața românească de sisteme de plăți online. Compania dezvoltă și deține în prezent trei soluții proprietare – ePayment®, Avangate® și ARMS. ePayment® este dedicată exclusiv pieței interne, tuturor persoanelor juridice care au o afacere comercială online; Avangate® și ARMS se adresează atât pieței interne cât și celei internaționale de distribuție electronică de software.
ePayment® și Avangate® sunt mărci înregistrate GECAD ePayment International SRL și respectiv Avangate B.V.
www.epayment.ro, www.avangate.com

epayment

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C