.

Gecad Technologies, compania producătoare a soluției de mesagerie electronică AXIGEN (http://www.axigen.com/) a devenit recent membru în Programul Intel Software Partner (http://www.intel.com/partner), având ca obiectiv adaptarea tehnologiei AXIGEN Mail Server la arhitecturile hardware ale Intel.

 

 

Programul Intel® Software Partner conferă echipei AXIGEN posibilitatea optimizării soluției de mesagerie pentru platformele Intel, dar și oportunități de colaborare cu specialiștii Intel pentru a beneficia la maximum de ultimele tehnologii și tendințe de pe piața high-tech.

 

 

“Suntem bucuroși să avem AXIGEN în programul nostru pentru dezvoltatorii de software din întreaga lume și suntem încrezători că această colaborare va fi benefică pentru ambele părți și mai ales pentru clienții existeni și potențiali care vor avea astfel acces la tehnologii software foarte performante”, declară Peter Rohr, Marketing manager pentru Software și Servicii la Intel Group EMEA.

 

 

"Producătorii de software trebuie să își adapteze tehnologiile la cerințele clienților și nu să îi forțeze pe aceștia să modifice propriile infrastructuri informatice pentru a se adapta la noile aplicații software. Iată de ce echipa AXIGEN își concentrează eforturile pe adaptarea tehnologiei de mesagerie electronică la cele mai populare platforme hardware, cum sunt și cele Intel. Obiectivul nostru este de a transforma AXIGEN într-o aplicație software deopotrivă eficientă și flexibilă, potrivită pentru orice tip de companie care utilizează sau care dorește să investească în infrastructură hardware bazată pe tehnologii Intel”, explică Oana Bornaz, CEO la AXIGEN/Gecad Technologies.

 

 

Participarea la programul Intel® Software Partner va permite AXIGEN să acționeze proactiv pentru a se alinia cu tendințele mondiale din domeniul comunicațiilor electronice și mesageriei.

 

 

Câștigător al premiului de excelență ServerWatch 2007 la categoria Communications Server, AXIGEN Mail Server se află acum la versiunea 6.2 și funcționează pe cele mai populare distribuții Linux și BSD, pe Solaris, Windows, dar și pe arhitecturi PowerPC și SPARC.

 

 

AXIGEN a devenit în ultimii ani soluția preferată a tot mai multor companii și furnizori de servicii din întreaga lume, în prezent tehnologia fiind utilizată de către 11.000 de organizații care cumulează peste 6 milioane de urilizatori.

 

 

Printre clienții care au intrat recent în portofoliul AXIGEN se numără Top Brands Distribution, Relad Pharma, Administrația Națională a Penitenciarelor, Media Sat, Inspecția Munci, BGS - Divizia de Securitate, toate din România, iar din afara țării pot fi menționate TESFRI - Groupe TESSON (Franța), Vista Technologies Inc. (USA), Magic Transport Inc (Puerto Rico), Bach Holding AG (Germania) și McCormick Philippines, Inc (Filipine).

 

 

 

###

 

 

Despre Gecad Technologies SA

 

 

Înființată în 2001, Gecad Technologies SA, membră a Grupului Gecad, este dezvoltatorul AXIGEN, soluția de mesagerie electronică pentru profesioniști, care asigură un mediu global de comunicare eficient și sigur pentru creșterea afacerilor furnizorilor de servicii și companiilor de toate dimensiunile. În prezent, AXIGEN este reprezentat la nivel internațional de peste 170 de parteneri din 80 de țări și asigură traficul de email pentru mai mult de 10000 de companii cu 6 milioane de utilizatori finali.

O echipă profesionistă, cu 17 ani de experiență în domeniul mesageriei electronice și  securității IT dezvoltă produse de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecureTM, AXIGEN SmartProcessingTM și AXIGEN UltraStorageTM. Pentru a afla mai multe despre AXIGEN, vizitați www.axigen.com .

Axigen

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C