.

Computer Associates reprezentata in Romania de SolvIT Networks, anunta ca Gartner, Inc. a pozitionat produsul CA Clarity PPM  in cadranul liderilor in raportul „Magic Quadrant for IT Project and Portfolio Management Applications”. CA Clarity PPM furnizeaza organizatiilor capabilitati deosebite de project and portfolio management (PPM) si este utilizat in intreprindere pentru inlesnirea guvernantei IT, maximizarea capacitatii de dezvoltare a noilor produse si automatizarea organizatiilor ce ofera servicii profesionale. CA a fost pozitionata in cadranul liderilor datorita viziunii si capacitatii de executie complete.

 

„Suntem multumiti ca Gartner a plasat CA Clarity PPM in cadranul liderilor in piata foarte dinamica a PPM-ului,” a afirmat Jacob Lamm, vicepresedinte executiv al CA Governanace Group. „CA Clarity PPM este o piatra de hotar in strategia CA de guvernanta si suntem multumiti ca angajamentul si investitiile depuse in aceasta aplicatie critica este recunoscut de mai mult de 800 de clienti la nivel mondial care il utilizeaza in prezent pentru a reduce costurile aferente luarii deciziilor la nivel organizational.”

 

„Cautand o solutie PPM care sa imbunatateasca vizibilitatea si guvernanata in cadru organizatiei noastre, raportul magic Quadrant pentru aplicatii IT PPM realizat de Gartner s-a dovedit a fi o resursa valoroasa si de actualitate motiv pentru care si noi consideram CA Clarity PPM – lider confirmat pe aceasta piata,” a afirmat Michel Beller, CIO la Steve & Barry’s. „Facand o evaluare riguroasa a vendorului si produsului, am selectat CA si CA Clarity PPM si am inceput deja sa avem beneficii din implementarea solutiei si colaborarea cu CA.”

 

O copie complementara a raportului este disponibila la http://ca.com/analysts/ppm-mq.

 

O cercetare aditionala celei complementare realizate de Gartner este disponibila la www.ca.com/projectsuccess.

 

Gartner Magic Quadrant

 

Gartner Magic Quadrant este protejat prin drepturi de autor 2008 de Gartner, Inc., si este refolosit cu permisiune. Magic Quadrant este o reprezentare grafica a unei anumite piete intr-un anumit interval de timp. El descrie modul utilizat de Gartner pentru analiza a modului in care anumiti vendori respecta criteriile cerute de piata, așa cum sunt definite de Gartner. Gartner nu aproba orice furnizor, produs sau serviciu descrise în magic quadrant, și nu sfatuieste utilizatorii de tehnologie sa ii selecteze numai acei furnizori plasati în cadranul "liderilor". Magic Quadrant este destinat sa fie doar un instrument de cercetare, și nu se dorește a fi un ghid de acțiune. Gartner respinge toate garantiile, exprese sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garantii de vandabilitate sau potrivire pentru un anumit scop.

 

Despre CA Clarity PPM

 

CA Clarity PPM, o solutie de top in industria solutiilor de management al proiectelor si portofoliilor, le permite organizatiilor IT sa atinga performanta la nivel mondial, prin imbunatatirea calitatii angajamentelor pe care le iau fata de clientii lor si cresterea capacitatii acestora de sporire a eficientei. Sistemul CA Clarity PPM particularizeaza programarea integrata a portofoliului IT, cerintele managementului, planificarea resurselor de timp si cost. Mai mult de 800.000 utilizatori de la mai mult de 800 de companii depind de CA Clarity PPM sa guverneze mediul IT si, din ce în ce mai mult, pentru a gestiona dezvoltarea de noi produse (NPD). Pentru mai multe informații cu privire la CA Clarity PPM, vă rugăm să vizitați www.myclarity.com.

CA

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C