.

 

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale și tehnologii de convergență digitală, a prezentat Samsung MultiView MV800, cu un ecran 3.0” Wide Flip-out. Cu această lansare, compania pune bazele unei categorii noi și unice, numite “MultiView”, pentru a permite numărului tot mai mare de utilizatori de camere foto să captureze imaginea sau portretul perfect, din orice unghi.  

 

Dispozitivul foarte subțire și stilat se mândrește cu o calitate a imaginii îmbunătățită, ecran tactil, precum și cu multe caracteristici inovatoare și ușor de folosit, astfel încât toți utilizatorii să se poată relaxa și bucura de experiența fotografierii, fiind siguri că vor captura chiar și imaginile ce pun provocări.    

 

Samsung MultiView MV800 se bazează pe succesul tehnologiei Samsung 2View și este primul model premium compact cu ecran tactil Wide Flip+out MultiView de 3.0”. Samsung a proiectat dispozitivul ținând cont de utilizatori, ca răspuns la evoluția dorințelor consumatorilor din acest segment pentru flexibilitate maximă și creativitate.  

 

Ecranul Wide Flip-out de 3.0” deschide o lume de posibilități artistice, indiferent dacă fotografiezi autoportretul perfect pentru a-ți șlefui profilul online sau cadre la unghiuri extrem de joase sau înalte pentru a-ți demonstra dibăcia fotografică. Ecranul rabatabil se înclină în sus și în jos pentru încadrarea optimă a fiecărei captură și pentru vizualizarea cu ușurință a imaginilor din orice perspectivă.

 

Pentru utilizatorii preocupați de stil și în căutarea unui aspect sofisticat și minimalist, designul ultra-subțire și finisajul metalic al dispozitivul promit să producă un impact vizual.  

 

Camera Samsung MultiView MV800 oferă o calitate premium a imaginilor de 16.1 megapixeli, împreună cu un zoom optic al lentilei de 5x pentru a surprinde fiecare detaliu în prim-plan. În plus, lentila cu unghi larg de 26mm cuprinde în cadru HD toți prietenii, oricât de mare ar fi cercul tău. Prin încorporarea acestei tehnologii într-un dispozitiv subțire și elegant, Samsung MultiView MV800 este camera ideală pentru imagini de o calitate premium capturate în mișcare.

 

Funcția inovatoare Live Panorama permite, între timp, fotografierea cu ușurință a grupurilor mari prin simpla apăsare a butonului shutter, pentru a previzualiza ulterior întreaga scenă fotografiată, prin intermediul ecranului LCD. Mai mult, prin simpla conectare a camerei Samsung MultiView MV800 la un televizor HD 3D, imaginile și cadrele panoramice pot fi vizualizate instantaneu în excelentă calitate 3D și în plină profunzime.

 

În timp ce ecranul Flip-out MultiView îți permite să fotografiezi din orice unghi fără să trebuiască să te răsucești, interfața unică Smart Touch 3.0 cu Wallpaper asigură o operare intuitivă astfel încât să nu-ți mai supui degetele unui efort. Permițându-ți să glisezi și să te plimbi prin opțiunile meniului pentru a rula caracteristica dorită printr-o simplă atingere, Smart Touch 3.0 aduce un plus de divertisment, permițând utilizatorilor să-și personalizeze imaginea de fundal sau wallpaper-ul.       

 

Dl. Myoung Sup Han, vicepreședinte senior și șef al Digital Imaging Business, Samsung Electronics, a declarat: “Scopul nostru este acela de a fi mereu în fruntea inovației din domeniul camerelor digitale compacte, iar descoperirea propunerii MultiView oferită de Samsung MultiView MV800 reprezintă materializarea acelui scop. Abilitatea unică a camerei Samsung de a captura imagini din orice unghi, cu designul său stilat și ultra-subțire demonstrează inovația Samsung de neegalat, care cu siguranță va fi placul fiecărui fotograf și va stabili un nou criteriu de referință în industrie.”

 

Fii creativ cu Magic Frame și Picture-in-Picture Shot

Samsung MultiView MV800 a fost proiectat pentru a fi mai mult decât o cameră – este un instrument creativ pentru ca fiecare oportunitate fotografică să fie un prilej de distracție. Funcția Magic Frame include 12 șabloane distractive pentru fundal, precum și posibilitatea ca utilizatorii să și le personalizeze, iar funcția Picture-in-Picture permite inserarea unei imagini într-alta. Poți chiar utiliza ecranul Flip-out pentru a crea un autoportret și a te pune în centrul fotografiei!    

 

Cu Smart Filter și Funny Face Features, fiecare captură e un prilej de distracție

Smart Filter permite utilizatorilor să-și exprime creativitatea, prin intermediul a 14 efecte artistice, inclusiv adăugarea efectului Water Paint pentru un finisaj stilat tip acuarelă sau a efectului Cartoon, transformând orice fotografie într-un format de film animat și distractiv. Distracția nu se oprește aici – Funny Face îți permite să îndoi, să întinzi și să manevrezi portretele celor dragi prin atingere și glisare, distorsionând radical caracteristici faciale, pentru amuzament alături de cei dragi.  

 

Capturează portretul perfect cu ușurință

Funcția încorporată Pose Guide sfătuiește utilizatorii cum să adopte cea mai bună poziție pentru desenele din linii pe ecranul LCD, astfel încât să poți captura imaginea optimă din orice unghi. Dispozitivul asigură imaginea perfectă în timp real, cu funcția Photo Editor, ușor de utilizat, permițându-ți să editezi și să rotești imaginea din mișcare. Cei dragi și prietenii vor aprecia și caracteristica Beauty Shot, care permite editarea oricăror imperfecțiuni, realizând o fotografie fără defecte pe care o poți prețui și împărtăși oricând.

 

Creaza-ți propria poveste

Samsung MultiView MV800 îți permite să devii directorul de creație al propriei vieți, cu inovatorul Storyboard Maker. Utilizatorii pot pregăti un storyboard din imaginile pe care le-au realizat prin simpla selectare a layout-ului și plasarea fotografiilor în ordine. Indiferent dacă realizezi un film despre o seară cu prietenii sau o vacanță în familie de neuitat, îl poți vizualiza pe ecran la fel de clar precum îl vezi în realitate.    

 

Inteligență creativă la degetele tale

Pentru a te asigura că fotografiezi cea mai bună imagine posibilă, capturează cu ușurință imaginea unui prieten la un unghi larg, iar Samsung MultiView MV800 va cauta automat și va realiza alte două imagini la diferite raporturi de zoom, creând trei fotografii excepționale dintr-un singur click! Bineînțeles că tu ai ultimul cuvânt în selectarea uneia dintre ele - sau le poți păstra pe toate.

 

Aptitudini de film HD în mainile tale

Samsung MultiView MV800 se mândrește și cu posibilități de înregistrare HD, într-o carcasă compactă care încape în palmă. Bucură-te de videoclipuri clare, imortalizân momentele speciale cu un timp de înregistrare de până la de două ori mai mare față de MPEG4 standard. Inovatoarea tehnologie de reducere a zgomotului produs de zoom, permite ca singurul sunet înregistrat să fie râsul sau conversațiile celor dragi, nu zumzăitul zoom-ului.    

 

Combinația dintre inovația de top în industrie, designul sofosticat și caracteristicile cele mai noi în ceea ce privește accesibilitatea, regăsită în camera Samsung MultiView MV800, asigură mobilitate totală, o calitate premium a fotografiilor și maxim de distracție. Samsung MultiView MV800 este instrumentul perfect nu doar pentru a captura o imagine, dar și pentru a spune o poveste amuzantă și creativă în mișcare.

 

Pentru mai multe informații referitoare la Samsung MultiView MV800, vă rugăm să vizitați: www.samsung.com/multiview

 

 

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd.  este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicațiilor, a dispozitivelor media digitale și a convergenței digitale, cu vânzări consolidate de 135.8 miliarde USD în anul 2010. Compania are aproximativ 190.500 de angajați în 206 de birouri din 68 de țări, fiind alcatuită din opt divizii principale de afaceri - Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor și LCD. Recunoscut ca unul din brandurile cu cea mai rapidă dezvoltare în lume, Samsung Electronics este lider în productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile și televizoare TFT-LCD. Vizitați www.samsung.com pentru mai multe informații.

 

*Toate funcționalitățile, funcțiile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nelimitându-se la beneficii, design, componente, performanță, disponibilitate și capacitățile produsului pot fi schimbate fără preaviz sau obligație.

 

   

      

Samsung MultiView

Senzor de imagine

Tip

CCD

Mărime

1/2.3

Pixeli Efectivi

Aprox. 16.2 megapixeli

Total Pixeli

Aprox. 16.4 megapixeli

Lentilă

Brand

Schneider-KREUZNACH

Optical Zoom ratio

Optical 5x

Digital Zoom ratio

5x (total : 25x)

Distanță focală (f)

4.7~23.5mm

Conversia distanței focale 35mm

26~130 mm

F No.

F3.3(W)~F5.9(T)

Stabilizator de imagine

Dual IS (OIS + DIS)

* OIS (Optical Image Stabilization), DIS (Digital Image        Stabilization)

Ecran

Tip

TFT LCD

Dimensiuni

3.0"W (7.62cm)

Bright Adjust

da

Touch panel

da

Viewfinder

N/A

Focusare

Tip

TTL auto focus

Plajă

Normal : 80cm ~ infinity(Wide), 150cm ~ infinity(Tele)

Macro :5cm ~ 80cm (Wide), 100cm ~ 150cm (Tele)

Auto Macro : 5cm ~ Infinity (Wide), 100cm ~ Infinity (Tele)

Multi AF

Da

Center AF

Da

Face Detection AF

Da

Object Tracking AF

Da

Smart Face Recognition AF

Da

One Touch Shooting AF

Da

Viteza obturatorului

Program : 1 ~ 1/2,000 sec.

Night : 8 ~ 1/2,000 sec (AEB, continuous : 1/4 ~ 1/2,000 sec.),

Smart Auto: 1/8~ 1/2000 sec

Expunere

Control

Program AE

Metering

Multi

Spot

Center Weighted

Face Detection AE

Compensare

±2EV (1/3EV steps)

Echivalent ISO

Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600, 3200

Flash

Moduri

Auto

Auto & Red-eye reduction

Fill-in flash

Slow sync

Flash Off

Red-eye fix

Range

Wide: 0.2 m~3.2 m(Auto ISO)

Tele: 0.5 m~1.8 m(Auto ISO) - TBD

Timp de reîncărcare

Approx. 4 sec.

Sharpness

Soft+, Soft, Normal, Vivid, Vivid+

Balans alb

Auto

Daylight

Cloudy

Fluorescent_H

Fluorescent_L

Tungsten

Custom

Moduri

1.Smart Auto

2. Program

3. Movie

4. 3D (3D Still) - App

5. Live Panorama (2D, 3D)-App

6. Scene

7. Smart Movie

8.Self Shot

9.Picture in Picture

Captură

Scene

Magic Frame -App

Beauty-Shot - App

Object Highlight -App

Night - App

Landscape

Text

Sunset

Dawn

Backlight

Beach&Snow

Pose guide

Funny face

Intelligent portrait

* Drive : Single, Continuous, AEB, Motion Capture

Dimensiuni

16M : 4608x3456          14M P : 4680×3040,

10M : 3648x2736,         12M W : 4608×2592,

5M : 2592x1944,           3M : 1984x1488,

2MW : 1920×1080,        1M : 1024x768

Formatul fișierelor

JPEG, MPO

DCF, EXIF 2.21, DPOF 1.1, PictBridge 1.0

Smart Auto

Portrait

Night Portrait

Backlight Portrait

Night

Backlight

Landscape

White

NaturalGreen

BlueSky

Sunset

Macro

Macro Text(Smart Grid)

Macro Color

Tripod

Action

Fireworks

Drive

Single, Continuous, AEB, Motion Capture

Self Timer

Off, 2 sec., 10 sec., Double

Smart Filter (Capture)

Miniature

Vignetting

Soft Focus

Old film 1

Half Tone Dot

Sketch

Fish Eye

Classic

Retro

Oil-paint

Water-paint

Cartoon

Cross-filter

Zooming Shot

Image Adjust (Capture)

Sharpness

Contrast

Saturation (5 steps)

Vizualizarea imaginilor

Mode

Single image

Thumbnails

Advanced Slide show



Movie Clip

Smart Album

PB ZOOM

1.0X~12.5X (depends on image size)

Slide show

Slide show cu efecte și muzică

Smart Filter (Play back)

Miniature

Vignetting

Soft Focus

Old film

Half Tone Dot

Sketch

Fish Eye

Classic

Retro

Oil-paint

Water-paint

Cartoon

Cross-filter

Zooming Shot

Image Adjust (Play back)

Face Retouch

Brightness

Contrast

Saturation

Red Eye Fix

Add Noise

Image Edit

Resize

Rotate

Trimming

Photo Editor 2.0 - Rotate, Trimming, Effect (App)

Storyboard Maker (App)

Smart Album category

Type

Date

Week

Face

Date Imprinting

Off

Date

Date & Time

Voce

Formatul fișierelor

N/A

Voice Memo

N/A

Înregistrare video

Feature

* 5X Optical Zoom enable (timp maxim de înregistrare : 20min)

* Din cauza zgomotului în timpul zoomului optic, utilizatorii pot selecta să nu înregistreze cu sunet. (Opțiuni înregistrare voce : Sound Alive On/ Sound Alive Off/ Mute)

Formatul fișierelor

MP4(Video: MPEG-4/H.264, Audio:AAC)

Smart Movie

Landscape

Blue Sky

Natural Green

Sunset

Dimensiuni

1280x720 (30fps, 15fps)

640x480 (30fps, 15fps)

320x240 (30fps, 15fps)

Smart Filter

Palette Effect 1

Palette Effect 2

Palette Effect 3

Palette Effect 4

Miniature

Vignetting

Half Tone Dot

Sketch

Fish Eye

Classic

Retro

Edit

(Playback)

Pause during Recording and Playing, Still Image Capture, Time Trimming

Stocare

Internă

Aproximativ 10MB

*Capacitatea memoriei interne poate să nu corespundă acestor specificații.

Externă

Micro SD Card(până la 2GB)

Micro SDHC (până la 32GB)

Interfață

Digital Output Connector

USB 2.0

Audio

Microfon : Mono

Difuzor intern : Mono

Video output

AV : NTSC, PAL (selectabil de către utilizator)

HDMI 1.3 : NTSC, PAL (selectabil de către utilizator)

HDMI Type D

DC power input

5.0V

Alimentare

Sursă

Baterie reîncărcabilă : BP70 (Typ. 740mAh/ Min. 700mAh)

Încărcător : SAC-48(AC Adapter)

Tip de conector : Micro USB (5Pin)

* Itemii incluși pot varia în funcție de regiunea în care este vândut dispozitivul.

Specificații fizice

Dimensiuni (W×H×D)

92 x 56.2 x 18.3 mm

Greutate

121 g (fără baterie sau card de memorie)

Temperatură de operare

0~40 °C

Umiditate de operare

5~85%

Software

Driver pentru cameră

N/A

Aplicație

Intelli-studio (Built-in)

Funcții speciale

16MPixel

26mm 5X Zoom

3.0” Wide Touch Flip-out LCD (WQVGA)

HD movie with ZNR

720@ 30fps Movie recording / H.264 Format + HDMI (D Type)

Dual IS

Live panorama (2D, 3D), 3D Photo

Funny Face

Storyboard Maker

Magic Frame

Intelligent Portrait

Smart Filter 3.0

Photo Editor

Self Pose Shot

Intelli-Studio Built-in

 

Samsung

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C