.

Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunțat că Michael Page International folosește produsele Full Disk Encryption și Media Encryption pentru a proteja informațiile confidențiale pe laptopuri, calculatoare și dispozitive mobile împotriva furtului, pierderii de date și a altor pierderi accidentale.

 

 

 

Michael Page International, una dintre cele mai importante companii de consultanță în domeniul recrutării la nivel internațional, a dorit să protejeze informațiile confidențiale atât de pe calulatoarele de la birou, cât și de pe laptopurile folosite de către management și de către echipa IT.

 

 

 

"Confidențialitatea este absolut necesară în afacerea noastră – clienții noștri și aplicanții depind de ea. Ca parte a unui efort continuu de a ne îmbunătăți securitatea datelor, am identificat o oportunitate pentru a o consolida prin intermediul unei soluții de securitate a punctului de lucru. Cu aproximativ 300 de calculatoare în 65 de birouri în întreaga Mare Britanie, avem nevoie de o soluție ușor de instalat și de controlat într-o rețea extinsă“, a declarat Graham Taylor, Head of IT security, Michael Page.

 

 

 

Ca urmare a evaluării posibilelor soluții, Check Point Media Encryption a fost aleasă pentru controlul complet asupra porturilor USB, a dispozitivelor și a driverelor media, pentru managementul centralizat și abilitarea de a oferi evaluări complete ale folosirii dispozitivului. Graham Taylor a raportat că atât managementul roll-out, cât și ongoing au fost ușor de realizat.

 

 

 

Compania a vrut să securizeze în caz de pierdere sau furt și aproximativ 50 de            laptopuri folosite de directori, manageri și personalul IT.

 

 

 

"Criptarea în întregime a discului face ca utilizatorul să nu fie nevoit să ia nicio decizie în privința datelor care au nevoie de protecție -  spre deosebire de cazul soluțiilor de criptare a fișierelor. Cu produsul Check Point, securitatea și criptarea datelor funcționează în continuu, păstrând protejate înregistrările confidențiale și îndepărtând responsabilitatea de la utilizatori. Trebuie subliniat faptul că, potrivit utilizatorilor, performanța calculatorului rămîne aceeași“, a precizat Taylor.

 

 

 

"Ambele produse Check Point au fost „instalate și uitate“ după configurarea inițială. Acum avem control complet asupra acestor puncte de lucru și putem face orice schimbare rapid, cum ar fi să dăm permisiunea unui membru al personalului de a folosi un dispozitiv USB", a mai spus Taylor.

 

 

Ca urmare a instalării cu succes în Marea Britanie, Michael Page evaluează posibilitatea de a folosi produsele Check Point și în operațiunile din Asia-Pacific. Înlocuirea produselor de securitate curente, aflate în uz, cu soluțiile Check Point va ajuta compania să obțină o abordare standardizată a securității informațiilor în toate regiunile în care își desfășoara activitatea.

 

 

"Ca urmare a faptului că evenimentele de pierdere a informațiilor s-au înmulțit, produsele de criptare de la Check Point oferă companiilor soluții complete, automate și demonstrate, care se instalează rapid și ușor pentru a proteja informațiile confidențiale“, a declarat Juliette Sultan, head of Global Marketing, Check Point.

 

 

 

Check Point Media Encryption previne copierea neautorizată a informațiilor confidențiale prin combinarea managementului de port cu cel de dispozitiv, filtrarea conținutului și auditarea centralizată cu criptare puternică a dispozitivului. Aceasta oprește potențialele pierderi de date și blochează mutarea informațiilor către sau dinspre orice dispozitiv plug sau play, oferind control complet al regulilor de securitate.

 

 

Check Point Full Disk Encryption oferă criptare automată în timp real a întregului hard drive al calculatorului, care poate fi configurat să îndeplinească cerințele oricărei organizații. Autentificarea pre-boot crește nivelul de securitate cerând username și parolă înainte ca sistemul de operare să pornească.

 

 

Produsele de securitate a datelor de la Check Point suportă mai multe platforme end-user decât orice altă soluție din industrie, de la laptopurile bazate pe Windows, Linux și Mac OS la cele bazate pe Symbian, Windows Mobile, Palm, la smartphone-uri bazate pe  PocketPC și PDA-uri. În ceea ce privește sistemul de operare, clienții primesc astăzi tehnologii de criptare de la Check Point, companie recunoscută ca lider în securitatea datelor în cel mai recent Mobile Data Protection Magic Quadrant de la Gartner.

 

 

Pentru mai multe informații despre produsele de securitate a datelor de la Check Point accesați: http://www.checkpoint.com/products/datasecurity/index.html

 

 

                                    

 

 

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

 

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) este lider mondial în soluții de securitate internet. Este lider de piață pentru enterprise firewall, personal firewall și VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecție, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluții de securitate a rețelei, a datelor și a managementului securității. Prin platforma sa NGX, compania oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluții interne și web care protejează comunicațiile și resursele, aplicațiile, angajații, birourile externe și rețelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicații de securitate pentru computerele personale, pachet compus din soluții de securitate premiate care protejează milioane de computere în fața hackerilor, spyware-ului și furtului de date. O dovadă a extinderii capabilității soluțiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platformă dezvoltată de compania Check Point. Este o alianță, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai puțin de 350 de companii lider în domeniu. Soluțiile Check Point sunt vândute, integrate și asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de țări, iar clienți noștri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri și organizații de toate dimensiunile. 

 

 

 

©2003-2007 Check Point Software Technologies Ltd. Toate drepturile rezervate.

 

 

Check Point, AlertAdvisor, Application Intelligence, Check Point Express, Check Point Express CI, logo-ul Check Point, ClusterXL, Confidence Indexing, ConnectControl, Connectra, Connectra Accelerator Card, Cooperative Enforcement, Cooperative Security Alliance, CoSa, DefenseNet, Dynamic Shielding Architecture, Eventia, Eventia Analyzer, Eventia Reporter, Eventia Suite, FireWall-1, FireWall-1 GX, FireWall-1 SecureServer, FloodGate-1, Hacker ID, Hybrid Detection Engine, IMsecure, INSPECT, INSPECT XL, Integrity, Integrity Clientless Security, Integrity SecureClient, InterSpect, IPS-1, IQ Engine, MailSafe, NG, NGX, Open Security Extension, OPSEC, OSFirewall, Policy Lifecycle Management, Provider-1, Safe@Home, Safe@Office, SecureClient, SecureClient Mobile, SecureKnowledge, SecurePlatform, SecurePlatform Pro, SecuRemote, SecureServer, SecureUpdate, SecureXL, SecureXL Turbocard, Sentivist, SiteManager-1, SmartCenter, SmartCenter Express, SmartCenter Power, SmartCenter Pro, SmartCenter UTM, SmartConsole, SmartDashboard, SmartDefense, SmartDefense Advisor, Smarter Security, SmartLSM, SmartMap, SmartPortal, SmartUpdate, SmartView, SmartView Monitor, SmartView Reporter, SmartView Status, SmartViewTracker, SofaWare, SSL Network Extender, Stateful Clustering, TrueVector, Turbocard, UAM, UserAuthority, User-to-Address Mapping, VPN-1, VPN-1 Accelerator Card, VPN-1 Edge, VPN-1 Express, VPN-1 Express  CI, VPN-1 Power, VPN-1 Power VSX, VPN-1 Pro, VPN-1 SecureClient, VPN-1 SecuRemote, VPN-1 SecureServer, VPN-1 UTM, VPN-1 UTM Edge, VPN-1 VSX, Web Intelligence, ZoneAlarm, ZoneAlarm Anti-Spyware, ZoneAlarm Antivirus, ZoneAlarm Internet Security Suite, ZoneAlarm Pro, ZoneAlarm Secure Wireless Router, Zone Labs  si logo-ul Zone Labs  sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Check Point Software Technologies Ltd. sau ale afiliaților săi. ZoneAlarm este o companie a Check Point Software Technologies, Inc. Toate celelalte produse menționate mai sus sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale proprietarilor respectivi.  Produsele menționate ]n acest document sunt protejate prin brevetele SUA numerele 5,606,668, 5,835,726, 6,496,935, 6,873,988, și 6,850,943 și pot fi protejate prin alte brevete americane, străine sau programe în curs de validare.

Check Point

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C