.

www.checkpoint.com

 

www.checkpoint-ee.com

 

 

Media Pozitiv

 

Raluca Dinu

 

checkpoint@mediapozitiv.com  

 

Tel: 031 10 235 10

 

Fax: 031 10 235 11

 

 

 

Check Point semnea un acord pentru achiziționarea diviziei de dispozitive de securitate de la Nokia

 

 

 

București, 5 ianuarie 2009. Check Point® Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, și Nokia au colaborat în ultimii zece ani pentru a furniza cele mai bune soluții de securitate enterprise din industrie. Pe baza acestei colaborări, Check Point va oferi un portofoliu extins de dispozitive de securitate dezvoltate, fabricate și susținute de către companie.

 

 

Ca pionier pe această nișă, divizia de dispozitive de securitate de la Nokia a fost un important partener strategic pentru Check Point și ne-a sprijinit să obținem rapid poziția de lider pe piața dispozitivelor de securitate”, a declarat Gil Shwed, președinte și CEO Check Point. “Adăugarea portofoliului de dispozitive de securitate de la Nokia la gama largă de soluții de securitate Check Point este urmarea firească a îndelungatei noastre colaborări. Astfel, trecererea va fi ușoară pentru clienții noștri comuni“, a mai spus Shwed.

 

 

Check Point și Nokia au furnizat de mult timp clienților o gamă largă de soluții de securitate de top, demonstrate în medii de înaltă performanță, pentru operațiuni critice. Divizia de dispozitive de securitate de la Nokia furnizează platforme de securitate dedicate, optimizate pentru firewall, software VPN (virtual private network – rețea privată virtuală) și UTM (unified threat management – management unifcat al amenințărilor) de la Check Point. Aproximativ 85% dintre companiile din Top 500 Fortune au cumpărat platforme de securitate de la Nokia. Mai mult de 220000 dispozitive Nokia au fost instalate la peste 23000 de clienți din întreaga lume.

 

 

 

Check Point are o gamă largă de gateway-uri de securitate, disponibile sub formă de software și sub formă de dispozitive dedicate: Check Point UTM-1 și Power-1. Peste 700000 de gateway-uri de securitate Check Point au fost licențiate la mai mult de 100000 de clienți din întreaga lume. Printre clienții Check Point se numără toate companiile din Top 100 Fortune și 98% din companiile din Top 500 Fortune.

 

 

Acordul dintre Check Point și Nokia se așteaptă a fi finalizat în primul trimestru din 2009, fiind supus aprobărilor în concordanță cu reglementările și condițiile juridice de finalizare. Mai multe detalii despre tranzacție nu au fost făcute publice până acum.

 

 

Compania Check Point este nerăbdătoare să-și extindă portofoliul de securitate și să continue să ofere clienților și partenerilor cea mai extinsă linie de dispozitive de securitate din industrie”, a mai declarat Shwed.

 

 

 

 

Despre Check Point Software Technologies Ltd.

 

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com) este lider mondial în soluții de securitate internet. Este lider de piață pentru enterprise firewall, personal firewall și VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecție, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluții de securitate a rețelei, a datelor și a managementului securității. Prin platforma sa NGX, compania oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluții interne și web care protejează comunicațiile și resursele, aplicațiile, angajații, birourile externe și rețelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicații de securitate pentru computerele personale, pachet compus din soluții de securitate premiate care protejează milioane de computere în fața hackerilor, spyware-ului și furtului de date. O dovadă a extinderii capabilității soluțiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platformă dezvoltată de compania Check Point. Este o alianță, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai puțin de 350 de companii lider în domeniu. Soluțiile Check Point sunt vândute, integrate și asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de țări, iar clienți noștri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri și organizații de toate dimensiunile. 

 

 

 

©2003-2007 Check Point Software Technologies Ltd. Toate drepturile rezervate.

 

 

Check Point, AlertAdvisor, Application Intelligence, Check Point Express, Check Point Express CI, logo-ul Check Point, ClusterXL, Confidence Indexing, ConnectControl, Connectra, Connectra Accelerator Card, Cooperative Enforcement, Cooperative Security Alliance, CoSa, DefenseNet, Dynamic Shielding Architecture, Eventia, Eventia Analyzer, Eventia Reporter, Eventia Suite, FireWall-1, FireWall-1 GX, FireWall-1 SecureServer, FloodGate-1, Hacker ID, Hybrid Detection Engine, IMsecure, INSPECT, INSPECT XL, Integrity, Integrity Clientless Security, Integrity SecureClient, InterSpect, IPS-1, IQ Engine, MailSafe, NG, NGX, Open Security Extension, OPSEC, OSFirewall, Policy Lifecycle Management, Provider-1, Safe@Home, Safe@Office, SecureClient, SecureClient Mobile, SecureKnowledge, SecurePlatform, SecurePlatform Pro, SecuRemote, SecureServer, SecureUpdate, SecureXL, SecureXL Turbocard, Sentivist, SiteManager-1, SmartCenter, SmartCenter Express, SmartCenter Power, SmartCenter Pro, SmartCenter UTM, SmartConsole, SmartDashboard, SmartDefense, SmartDefense Advisor, Smarter Security, SmartLSM, SmartMap, SmartPortal, SmartUpdate, SmartView, SmartView Monitor, SmartView Reporter, SmartView Status, SmartViewTracker, SofaWare, SSL Network Extender, Stateful Clustering, TrueVector, Turbocard, UAM, UserAuthority, User-to-Address Mapping, VPN-1, VPN-1 Accelerator Card, VPN-1 Edge, VPN-1 Express, VPN-1 Express  CI, VPN-1 Power, VPN-1 Power VSX, VPN-1 Pro, VPN-1 SecureClient, VPN-1 SecuRemote, VPN-1 SecureServer, VPN-1 UTM, VPN-1 UTM Edge, VPN-1 VSX, Web Intelligence, ZoneAlarm, ZoneAlarm Anti-Spyware, ZoneAlarm Antivirus, ZoneAlarm Internet Security Suite, ZoneAlarm Pro, ZoneAlarm Secure Wireless Router, Zone Labs  si logo-ul Zone Labs  sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Check Point Software Technologies Ltd. sau ale afiliaților săi. ZoneAlarm este o companie a Check Point Software Technologies, Inc. Toate celelalte produse menționate mai sus sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale proprietarilor respectivi.  Produsele menționate ]n acest document sunt protejate prin brevetele SUA numerele 5,606,668, 5,835,726, 6,496,935, 6,873,988, și 6,850,943 și pot fi protejate prin alte brevete americane, străine sau programe în curs de validare. SHAPE


Check Point

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C