.

 

Cisco a lansat cea de-a doua ediție a concursului I-Prize, o competitie globală de inovație în cadrul căreia antreprenori din toată lumea pot colabora și își pot înscrie propunerile ce au potential de a deveni următoarea ideea de business a Cisco în valoare de miliarde de dolari.

Detaliile concursului:

Ideile care sunt înscrise în concurs trebuie să intre într-una din cele patru categorii:

  • Viitorul muncii: Folosiți puterea rețelei pentru a aduce mai aproape clienți, furnizorii și asociații și pentru a propune soluții care vor schimba felul în care companiile și organizațiile își conduc afacerile și procesele de lucru. 

  • Viață conectată: Descrieți avansuri tehnologice care vor îmbunătăți considerabil condițiile de viață și cultură. Această categorie cere participanților să își imagineze o viață în care totul este conectat. 

  • Noi metode de învățare: Creați soluții inovatoare care vor transforma unde, când și cum învață oamenii. 

  • Viitorul distracției: Inventați soluțiile de generație următoare care vor schimba felul în care se joacă oamenii.  Participantii la concursul I-Prize, vor avea acces la urmatoarele solutii de colaborare Cisco ce le vor permite sa comunice si sa colaboreze mai usor in echipele lor:

o   Cisco Show and Share, o comunitate video unde participanții pot înregistra, edita și partaja clipuri video; pot comenta, evalua și asocia taguri conținutului interesant;

o   Cisco Pulse, o platformă de căutare care asociază taguri conținutului în mod dinamic pe măsură ce conținutul trece prin rețea, permițând participanților să găsească rapid și cu acuratețe cei mai buni experți și cea mai bună informație disponibilă pentru un anumit subiect;

o   Cisco WebEx, o platformă de conferințe audio și Web care permite utilizatorilor să partajeze documente și desktopuri în timp real;  

o   Cisco TelePresence, o experiență completă de întâlniri virtuale care combină tehnologii audio-video în timp real pentru a oferi oamenilor din diferite zone ale globului o varietate mare de experiențe de colaborare față în față. 

 

De asemenea, participanții la concursul I-Prize au acces la o platformă unică de management, susținută de Spigit, care le permite să cumpere și să vândă idei pe o piață deschisă. Piața de idei permite participanților la concurs să stabilească valoarea ideilor

lor prin comerț. Se pot achiziționa și acțiuni dintr-o idee folosindu-se o monedă virtuală care este oferită participanților în funcție de valoarea contribuțiilor lor la platformă.   

 

Înscrierile vor fi evaluate în funcție de criteriile de evaluare care sunt evidențiate în regulament, ținându-se cont inclusiv de inovația tehnologică și de business a propunerii. Echipa câștigatoare are șansa să câștige până la 250.000 USD!   

 Informații complete despre concurs:

http://www.cisco.com/web/solutions/iprize/index.html

 

Despre  Cisco Systems

 

Cisco, (NASDAQ: CSCO), liderul mondial în echipamente și soluții pentru rețele de comunicații, ce transformă modalitățile în care oamenii interacționează, comunică și colaborează, sărbătorește anul acesta 25 de ani de inovație tehnologică, excelență operațională și responsabilitate socială corporatistă. Informații despre Cisco pot fi găsite la http://www.cisco.com. Pentru știri, vă rugăm vizitați http://newsroom.cisco.com.

                                                            ###

Vizitați site-ul Cisco Expo 2010 pentru a afla mai multe despre agendă și eveniment. Urmăriți blogul Cisco Bridges, deveniți fanii nostri pe Facebook și urmăriți Cisco România pe Twitter pentru a avea acces rapid la cele mai  actuale informații despre Cisco Expo, Cisco, și evenimentele noastre viitoare.

Cisco

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C