.

Infineon Technologies AG (FSE/NYSE: IFX) anunță că D-Link, cel mai mare specialist în rețele la nivel mondial, a ales soluția DSL CPE de la Infineon pentru a susține simultan Erasure Decoding și Retransmission for High Quality IPTV. D-Link va integra pachetul cu extensia de software de la Infineon în soluțiile sale CPE bazate pe XWAY™, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă pentru serviciile IPTV.

Soluția Infineon ne ajută să oferim clienților noștri cele mai bune echipamente CPE IPTV-ready din clasa lor. Datorită Erasure Decoding, toți clienții se vor bucura de servicii IPTV de înaltă calitate, indiferent la ce DSLAM sunt conectați”, a declarat Kevin Wen, President D-Link Europe. “Piața de IPTV explodează, iar calitatea acestui serviciu este esențială pentru provideri. Împreună cu Infineon, putem asigura servicii IPTV de cea mai bună calitate.”

Suntem încântați că D-Link a selectat pachetul nostru îmbunătățit IPTV, livrat cu XWAY™ DANUBE ADSL2+ chipset. Acesta oferă cel mai bun nivel posibil de performanță IPTV, chiar și când este implementat simultan cu alte servicii, cum ar fi VoIP, căci soluția este unică prin capacitatea sa de a aplica strategii individuale de protecție pentru diferite servicii”, a declarat Christian Wolff, Senior Vice President al grupului de business Communication Solutions și General Manager al unității de business Wireline Access, în cadrul Infineon. “Pachetul nostru IPTV include prima integrare a Erasure Decoding și Gamma Layer Retransmission, suportate simultan pe un singur cip. Clienții precum D-Link pot obține o protecție contra erorilor de două ori mai bună decât cu un CPE cu capabilități non-erasure decoding, în scenarii implementate în mod real.”

D-Link include noul pachet IPTV în următoarea sa generație de soluții Triple-Play Home Gateway, DVA-G3170i și DVA-G3060i, disponibile în scurt timp.

Pachetul IPTV include, printre alte tehnologii, Extended Erasure Decoding și Gamma Layer Retransmission, suportate simultan pe un cip unic. Erasure Decoding îmbunătățește imunitatea la zgomotul impulsurilor, fără schimbări pentru carrier-ul DSLAM. Mecanismul Gamma Layer Retransmission utilizează un algoritm inteligent de discriminare și modelare de trafic, în combinație cu echipament central office (CO).

Pachetul permite optimizarea serviciilor în timp real, ca de pildă IPTV, VoIP sau Internet gaming, cu setări pentru delay minim și protecție maximă împotriva erorilor, pentru a garanta utilizatorilor cea mai bună experiență posibilă. Mai mult, un Packet Processing Engine încoporat permite wire speed routing throughput pentru toate dimensiunile de pachete. Această tehnologie Smart Acceleration impulsionează performanța routing-ului și reduce încărcarea core-ului CPU.

Despre Infineon

 

Infineon Technologies AG, Neubiberg, Germania, oferă soluții de semiconductori și sisteme ce răspund unor probleme esențiale pentru societatea modernă: eficiența consumului de energie, comunicații și securitate. În anul fiscal 2007 (încheiat în septembrie), compania a raportat vânzări de 7,7 miliarde EUR (incluzând vânzarea Qimonda, în valoare de 3,6 miliarde EUR). Compania are aproximativ 43 000 angajați în întreaga lume (inclusiv aproximativ cei 13 500 de angajați ai Qimonda). Fiind prezent la nivel global, Infineon operează prin filialele sale în SUA  - din Milpitas, CA; în regiunea Asia-Pacific – din Singapore; și în Japonia – din Tokyo. Infineon este o companie listată la Bursa din Frankfurt și Bursa din New York (simbol: IFX).

 

 

Despre D-Link:

 

Sărbătorind 21 de ani de "rețele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer și producător mondial de produse pentru rețele, aplicații cu lățime mare de bandă, electronice digitale și comunicare de voce și date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depășit doar de Cisco. Soluțiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuința digitală, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

 

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de importanță critică pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.co.uk

D-Link

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C