.

·         Conceput pentru birouri care dispun de un spațiu limitat, sistemul OptiPlex 160 are o greutate inițială de 1,81 kilograme și include opțiuni inovatoare de montare

 

·         Permite reducerea consumului energetic datorită sursei de alimentare foarte eficiente și a procesorului Intel® AtomTM cu voltaj redus

 

 

 

Ce este nou:

 

·         Dell a anunțat lansarea sistemului OptiPlex 160, cel mai mic sistem desktop comercial produs de companie până acum. Conceput pentru utilizarea în medii cu constrângeri de spațiu și echipat cu tehnologii practice pentru aplicații de calcul utilizate frecvent, sistemul OptiPlex 160 este creat pentru a oferi eficiență energetică și fiabilitate sporite într-un design compact care maximizează productivitatea și reduce aglomerarea de echipamente în spațiul de lucru.

 

 

·         Noul sistem OptiPlex 160:

 

o   Sistemul desktop comercial Dell cu cea mai mică suprafață

 

o   Sursă internă de alimentare cu eficiență de 87%

 

o   Hard drive de până la 160 GB sau unitate de stocare SSD de până la 64 GB

 

o   Opțional rețea wireless și până la 4 GB de memorie

 

o   Procesor Intel Atom cu voltaj redus

 

 

·         Ca toate sistemele desktop Dell din această gamă, sistemul OptiPlex 160 oferă un ciclu de viață extins și gestionat, și beneficiază de suport prin soluțiile Dell de gestionare a sistemelor, precum consola Dell Client Manager. Toate sistemele desktop OptiPlex dispun de servicii de personalizare Dell opționale, precum ProSupport, extinderea garanției, integrare din fabrică, servicii de instalare și implementare și multe altele.

 

 

Citat:

 

“Prin lansarea de astăzi a sistemului OptiPlex 160, finalizăm un proces complet de reînnoire a gamei OptiPlex, produse de furnizorul numărul unu mondial de sisteme desktop pentru afaceri.* Sistemul OptiPlex 160 adaugă portofoliului nostru extins de soluții pentru companii încă o opțiune entry-level compactă, oferind performanțe esențiale pentru aplicațiile business cele mai utilizate,” a afirmat Darrel Ward, director, Dell Product Group. 

 

 

* Sursa: IDC, Worldwide Quarterly PC Tracker Q32008

 

 

Despre Dell

 

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerințele clienților săi, oferind tehnologie și servicii inovatoare, considerate fiabile și valoaroase de către utilizatori.

 

Dell

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C