.

· Noile servere blade Dell PowerEdge™ de tip quad-socket se clasează pe locul 1 în categoria lor din punct de vedere al performanțelor de virtualizare1

 

· Integrare și suport pentru soluțiile de virtualizare Microsoft destinate gestionării mediilor virtualizate

 

· Dell colaborează cu lideri din industrie pentru a oferi utilizatorilor flexibilitate, opțiuni multiple și o gestionare simplificată a soluțiilor end-to-end

 

· Integrare a soluțiilor EqualLogic cu platforme hypervisor de top

· Noile servicii sprijină utilizatorii în simplificarea proceselor de planificare, implementare, securitate și gestionare a mediilor virtualizate

În completarea seriei de soluții de virtualizare de succes lansate în luna mai a acestui an, Dell a anunță lansarea mai multor produse noi, instrumente de gestionare și servicii de consultanță pentru infrastructură concepute pentru a oferi utilizatorilor o cale inteligentă de implementare a virtualizării. Prin această lansare, Dell își reconfirmă statutul de lider în domeniu, furnizând o gamă largă de soluții de virtualizare bazate pe standarde, care sprijină utilizatorii în simplificarea și reducerea costurilor procesului de gestionare a mediilor IT.

 

            “Întrebarea nu este dacă majoritatea companiilor vor implementa virtualizarea, ci când se va întâmpla acest lucru și cine poate să furnizeze platformele și serviciile necesare care să asigure succesul implementării,” a afirmat Rick Becker, vicepreședinte al diviziei Software and Solutions, Dell Product Group. “În timp ce companiile concurente  prosperă datorită lansării pe

piață a componentelor hardware brevetate, astfel ca sistemele de gestionare și serviciile să fie furnizate de un singur producător, strategia de virtualizare Dell oferă opțiuni multiple și se bazează pe standardele industriei. Oferind utilizatorilor cele mai noi și performante tehnologii, servicii și configurații de referință în domeniu, îi sprijinim în simplificarea operațiunilor IT, fără a le limita opțiunile de expansiune viitoare.”

 

Severele Dell PowerEdge, numărul 1 din punct de vedere al performanței

 

            Noile servere blade lansate de Dell, PowerEdge M905 și PowerEdge M805, aduc o optimizare a design-ului inovator de virtualizare al soluțiilor  PowerEdge R805 și R905. Serverul blade de tip quad-socket PowerEdge M905 oferă performanțe superioare în ceea ce privește virtualizarea și este primul server blade care oferă suport pentru 66 de mașini virtuale potrivit testelor VMmark1. Soluția PowerEdge M805 oferă același număr de sloturi DIMM într-o configurație quad-socket care necesită un sistem blade quad-socket de la HP sau IBM2. Având la dispoziție soluții hypervisor integrate precum Citrix XenServer, VMware sau noul Microsoft Hyper-V, serverele PowerEdge constituie platforma optimă pentru mediile virtualizate. Serverele Dell PowerEdge M805 și M905 sunt disponibile la nivel global la prețul de pornire de 1.699 USD și respectiv 4.999 USD. La sfârșitul acestei luni va fi lansată pe piață și versiunea actualizată a serverului rack PowerEdge R900 . Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.dell.com/poweredge.

 

            În afară de cele două servere, Dell a lansat pe piață switch-uri Ethernet și Fibre Channel de 10Gb și respectiv 8Gb pentru conexiuni de mare viteză, precum și plăci mezzanine concepute pentru a oferi utilizatorilor lățime de bandă și performanțe sporite. De asemenea, compania a anunțat lansarea unei soluții OEM dezvoltate de PlateSpin, o companie Novell, inclusiv software-ul PlateSpin PowerConvert care permite companiilor să-și optimizeze centrele de date prin transferul sarcinilor de lucru în rețea, între servere fizice, spații de găzduire virtuală și arhive de imagini. De asemenea, Dell utilizează software-ul PlateSpin PowerRecon pentru planificarea și evaluarea proiectelor de virtualizare ale utilizatorilor, în cadrul soluției Virtual Readiness Assessment (VRA). În plus, Dell va comercializa și va oferi suport pentru soluțiile PlateSpin mai complexe, concepute pentru a asigura un sistem unificat care să sprijine utilizatorii în adoptarea, gestionarea și extinderea utilizării serverelor virtuale în centrele de date.

 

Dell și Microsoft simplifică virtualizarea

 

            Dell oferă integrare și suport pentru noile tehnologii de virtualizare de la Microsoft. Windows Server 2008 cu sistem Hyper-V este disponibil ca opțiune integrată din fabrică pe serverele Dell PowerEdge. Dell oferă această opțiune și pentru soluția System Center Virtual Machine Manager (SCVMM) 2008 de la Microsoft care asigură o gestionare unificată pentru Hyper-V și alte platforme hypervisor în medii multi-vendor. De asemenea, Dell oferă integrarea soluției System Center Management Suite de la Microsoft cu Dell OpenManage™ pentru gestionarea eficientă a mediilor fizice și virtuale printr-o soluție unică. Prin abordarea simplificată a gestionării sistemelor, Dell și Microsoft sprijină utilizatorii în sporirea eficienței, maximizarea resurselor și reducerea costurilor totale de deținere (TCO). Dell a investit mii de ore în dezvoltarea și perfecționarea proceselor legate de implementarea Windows Server 2008 și virtualizarea serverelor. Datorită programului de implementare rapidă a virtualizării de la Microsoft , Dell a dobândit o experiență vastă în implementarea soluțiilor care oferă o disponibilitate crescută a datelor împreună cu Hyper-V și SCVMM, spre beneficiul a sute de mii de utilizatori.

            Integrare pentru simplificarea protejării și recuperării de date și a creării copiilor de siguranță

            În mediile virtualizate, pot să apară dificultăți în protejarea și gestionarea de date. Împreună cu partenerii săi, Dell a integrat soluții avansate de stocare pentru a sprijini utilizatorii în simplificarea acestor procese. Noul software Auto-Snapshot Manager/VMware Edition pentru matricele de stocare EqualLogic asigură protecția automatizată, integrată și scalabilă a mediilor VMware Infrastructure 3. Integrarea directă a acestuia cu VMware Virtual Center și utilizarea structurii de directoare VMFS determină simplificarea proceselor legate de protejarea datelor, luând în considerare scalabilitatea mediilor virtuale. Dell intenționează să pună la dispoziția utilizatorilor software-ul ASM/VE la sfârșitul acestei luni. Acesta va putea fi descărcat în mod gratuit de către utilizatorii care au contracte de suport valide.

 

Soluția Citrix Direct Storage Adapter permite integrarea din fabrică a matricelor de stocare EqualLogic. Integrarea capabilităților avansate de stocare ale soluției EqualLogic în cadrul XenCenter facilitează crearea snapshot-uri, clone și imagini single client de către managerii IT, controlând în mod direct matricea de stocare prin interfața de gestionare a XenServer. Edițiile Citrix XenServer Dell Express și Citrix XenServer Dell Enterprise sunt integrate din fabrică printr-o cheie USB încorporată sau direct pe hard disc, oferind suport optimizat pentru blade-uri, Microsoft Windows Server 2008 și Microsoft Vista și facilitând implemetarea strategiilor de virtualizare ale utilizatorilor.

 

Noua rețea de stocare SAN cu interfață iSCSI triplează gradul de scalabilitate a EqualLogic și oferă suport pentru medii virtualizate consolidate

 

            Dell își extinde gama de produse EqualLogic prin lansarea noii matrici de stocare PS5500E, care oferă scalabilitate optimă. Noua matrice de stocare oferă un o capacitate de stocare de 24 sau 48 TB într-un spațiu rack 4U – dublând astfel densitatea și triplând capacitatea de stocare a modelelor EqualLogic precedente. Matricea de stocare PS5500E extinde scalabilitatea acestei game la 576 TB, reconfirmând faptul că gama EqualLogic este cea mai performantă rețea SAN pentru medii virtualizate, oferind soluții optime pentru consolidare, stocare pe niveluri și recuperare de date în caz de dezastre. Matricea de stocare PS5500E este disponibilă la nivel global, la prețul de pornire de  61.350 Euro. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.dell.com/equallogic .

 

Noi servicii de virtualizare pentru simplificarea proceselor de planificare și implementare

 

            Dell a anunțat astăzi lansarea unei noi game de servicii concepute pentru simplificarea planificării, implementării, securității și gestionării mediilor virtuale, care include:

·        Servicii de consultanță privind infrastructura pentru implementarea soluției Microsoft Hyper-V – Un serviciu avansat de evaluare, planificare și integrare pentru accelerarea procesului de implementare a tehnologiilor de virtualizare Microsoft. Tehnologia WS2008 Hyper-V este disponibilă la prețul de pornire de 15.700 USD. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.dell.com/Hyper-V.

 

·        Site Recovery Manager (SRM) pentru mediile VMware – Automatizează procesul de recuperarea a datelor în caz de dezastre în mediile VMware, prin implementare, instalare și configurare a soluției Site Recovery Manager. Consultanții Dell oferă asistență utilizatorilor în realizarea unui plan pentru recuperarea de date în caz de dezastre și în configurarea SRM pentru a executa operațiunile planificate în cazul unui dezastru.

·        Gestionarea ciclului de viață pentru mediile VMware – Planificarea și design-ul pentru  implementare, cu un prototip de instalare și configurare a soluției de gestionare a ciclului de viață pentru mediile VMware.

 

Disponibilitatea acestor produse variază în funcție de țară. Pentru a afla mai multe, utilizatorii și partenerii distrbuitori Dell customers and Dell Channel Partners sunt rugați să contacteze reprezentanții de vânzări Dell.

 

Despre Dell

 

Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerințele clienților săi, oferind tehnologie și servicii inovatoare, considerate fiabile și valoroase de către utilizatori. Dell este unul dintre cei mai importanți furnizori globali de sisteme și servicii și se situează pe poziția 34 în topul Fortune 500. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să vizitați www.dell.com, www.dell.com. Pentru a comunica direct cu Dell, vă rugăm să vizitați www.dell.com/conversations , unde aveți acces la mai multe canale de comunicare online. Pentru a primi noutăți despre Dell, vă rugăm să accesați www.dell.com/RSS.

Dell

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C