.

Corporația Diskeeper a lansat pe piață noua soluție Diskeeper 2009, cu motoare de defragmentare mai în profunzime și mai rapide, precum și cu caracteristici de întreprindere incluse în toate edițiile "workstation", pentru performanță maximă la nivelul desktop-ului.

Computerele de tip "desktop" au o capacitate de stocare care a crescut exponențial. De aceea, soluția Diskeeper Pro Premier workstation conține tehnologia denumita "Terabyte Volume Engine technology".

Ediția Diskeeper Professional include acum I-FAAST 2.0 (Intelligent File Access Acceleration Sequencing Technology). Aceasta face să se obțină cu 10% până la 80% mai multe performante și mai înalte de pe urma drive-ului, în cazul celor mai accesate fișiere. Această caracteristică este cea mai importantă, ținând cont de câștigurile obținute pe baza defragmentării standard.

Toate edițiile au motoare noi de tip Free Space Defrag Engines prin care cresc foarte mult vitezele în cazul salvării și scrierii.

Tehnologia InvisiTasking, utilizată pentru procesare și care se află în spatele operațiilor în timp real de la Diskeeper, a fost reproiectată din punct de vedere ingineresc pentru a consolida fișierele la o rapiditate și mai mare, chiar pe sistemele foarte ocupate. 

InvisiTasking este o tehnologie care previne ca un proces în fundal să interfereze cu aplicații sau sistemul de operare, în ceea ce privește utilizarea resurselor computerului. 

În loc să-i permită acelui "scheduler" al sistemului de operare să aloce întregul sistem fiecărui proces, InvisiTasking face ca sistemul să aloce variatele resurse ale sale (CPU, memorie, disc, rețea) separat, fiecărui proces care are nevoie de fiecare dintre acestea.

Tehnologia face posibilă utilizarea simultană "suprapusă" a resurselor separate.

http://www.mediafax.biz/ro/produse/it-c/stiri/diskeeper-a-lansat-pe-piata-noua-solutie-de-defragmentare-diskeeper-2009.html

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C