.

Konica Minolta anunţă lansarea Driver-ului Universal pentru Printare, un driver de printare unic pentru toate echipamentele compatibile PCL6 sau PostScript de la Konica Minolta ÅŸi de la alÅ£i producători. Acest puternic instrument aduce mai multă eficienţă în procesul de integrare a echipamentelor în toate tipurile de birouri, mici, medii sau mari. Cu o interfaţă unică pentru utilizator, Driver-ul Universal de Printare de la Konica Minolta oferă diverse beneficii atât administratorilor IT, cât ÅŸi utilizatorilor.
 

 

Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions România: “Prin implementarea Driver-ului Universal pentru Printare, experÅ£ii IT pot reduce semnificativ timpul ÅŸi costurile de administrare. Până acum erau nevoiÅ£i să instaleze drivere pentru fiecare echipament. Driver-ul Universal pentru Printare elimină nu numai maratonul instalărilor, ci ÅŸi necesitatea testării funcÅ£iilor complexe, întrucât driver-ul este acelaÅŸi pentru fiecare echipament integrat.”

 

 

Pe lângă aceste beneficii pentru administratorii IT, Driver-ul Universal pentru Printare de la Konica Minolta ajută utilizatorii care folosesc mai multe imprimante. Driver-ul unic răspunde perfect tuturor cerinÅ£elor acestora: detectează automat imprimantele de reÅ£ea ÅŸi afiÅŸează o listă din care utilizatorul îÅŸi poate alege echipamentul de printare. Operatorii pot să configureze cu uÅŸurinţă echipamentele multifuncÅ£ionale ÅŸi imprimantele noi conectate în reÅ£ea.

 

 

Noul driver de printare de la Konica Minolta este mai mult decât convenabil. Datorită interfeÅ£ei unice pentru utilizatori a acestui driver, nu este necesar ca utilizatorii să înveÅ£e funcÅ£iile mai multor interfeÅ£e pentru a putea opera echipamentele. InterfaÅ£a unică oferă toate funcÅ£ionalităţile, inclusiv setările de layout, finisare ÅŸi calitate pentru imprimantele pre-instalate. Toate funcÅ£ionalităţile de bază precum formatul hârtiei ÅŸi tipul printării se aplică tuturor echipamentelor, fără a instala drivere specifice.

 

 

O altă funcţionalitate cheie a Driver-ului Universal de Printare de la Konica Minolta este filtrul specific de căutare după un set de criterii stabilit de utilizator. Astfel, dacă, de exemplu, un

operator trebuie să printeze un document duplex A3, color, la calitate înaltă, alege pur ÅŸi simplu atributele respective: culoare, A3, duplex în câmpurile interfeÅ£ei. Filtrul îi va indica toate echipamentele care corespund criteriilor de căutare. Pentru ÅŸi mai multă uÅŸurinţă de utilizare, rezultatele căutării includ ÅŸi informaÅ£ii detaliate ca viteza de printare sau locaÅ£ia echipamentului.

 

 

Viorica Mocanu: “Driver-ul Universal pentru Printare uÅŸurează munca, accesul la setările de printare fiind rapid. Istoricul din Driver-ul Universal pentru Printare oferă informaÅ£ii despre echipamentele recent folosite. În plus, utilizatorii pot alege dintr-o gamă de opÅ£iuni simple, cum ar fi conectarea automată a driver-ului la ultimul echipament folosit sau crearea de icon-uri pentru imprimante. Acestea reprezintă funcÅ£ii independente pe care utilizatorii le pot selecta sau deselecta. Driver-ul Universal pentru Printare reprezintă cu adevărat un instrument puternic, care oferă utilizatorilor ÅŸi administratorilor IT maximul de control ÅŸi confort al printării zilnice.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Konica Minolta Business Solutions România SRL a fost înfiinÅ£ată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, ca urmare a fuziunii la nivel internaÅ£ional dintre Minolta Co. ÅŸi Konica Corporation iniÅ£iată în ianuarie 2003 ÅŸi finalizată în octombrie 2003, prin înfiinÅ£area noii companii Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile ÅŸi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienÅ£a de peste 10 ani de existenţă pe piaÅ£a românească ÅŸi o reÅ£ea de distribuÅ£ie de peste 80 de parteneri. Ca ÅŸi în anii precedenÅ£i, rezultatele anului 2008 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.

 

Konica Minolta Business Solutions România distribuie ÅŸi asigură servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifuncÅ£ionale ÅŸi oferă soluÅ£ii complete de management al documentelor.

Konica Minolta

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C