.

FivePlus Solutions, companie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții pentru managementul documentelor și informațiilor, a lansat recent sub brandul DocPlus o suită de soluții dedicate managementului documentelor și informațiilor. Dezvoltată pe platforma IBM Lotus, suita DocPlus, dedicată în special companiilor mici și mijlocii, a fost prezentată în cadrul unui eveniment organizat alături de partenerul MB Distribution la Centrul de Training și Soluții. Conform unor calcule interne ale FivePlus privind Randamentul Investiției (Return on Investment) generat de DocPlus, bazate pe studii de specialitate, o companie cu circa 45-50 de angajați care utilizează în cadrul activității zilnice o soluție dedicată de management al informațiilor poate economisi peste 50.000 de Euro chiar din primul an după implementarea suitei DocPlus.

 

 

"Suita DocPlus reprezintă o abordare practică în automatizarea proceselor de afaceri, prin alinierea sistemului informatic la cerințele mediului de afaceri. Am analizat foarte atent ceea ce au nevoie organizațiile în materie de gestiune a conținutului, circulația și disponibilitatea informației și am adăugat în jurul produselor DocPlus noi competențe, de la identificarea cerințelor, până la implementarea proiectului, pentru ca rezultatele obținute să fie pe măsura așteptărilor clientului. Ne-am focalizat pe rezultate, adoptând tehnologii performante și am convingerea că soluțiile noastre vor trezi interesul multor organizații,care vor descoperi în scurt timp de la implementare beneficiile investiției făcute", afirmă Alin Niță, Director General FivePlus.

 

 

Soluțiile DocPlus au fost proiectate de o echipă cu experiență în managementul informațiilor și au ca scop valorificarea la maximum a tehnologiilor IT în care companiile au investit deja. DocPlus permite transformarea mediului de lucru din orice organizație prin introducerea colaborării și partajării tuturor informațiilor și cunoștințelor existente. Astfel, timpii neproductivi alocați căutării și distribuției informațiilor sunt eliminați, fapt care contribuie direct la creșterea eficienței și productivității angajaților. Complementar, prin transpunerea într-un mediu informatic standardizat a modului de lucru cu informațiile și documentele, angajații se pot focaliza pe activitatea de bază care generează profit.

 

Suita DocPlus este disponibilă într-o versiune Basic, care fundamentează comunicarea și schimbul de informații, și una de tip Enterprise, care o consolidează, permițând numeroase personalizări pe specificul clientului.

 

 

FivePlus a implementat deja suita DocPlus în mai multe companii private din sectorul producție/servicii, dar și în agenții guvernamentale și neguvernamentale (ONG-uri). „DocPlus s-a dovedit o achiziție bună. Am abordat implementarea din punct de vedere managerial, iar beneficiile au fost imediate și consistente, acum oamenii putându-se concentra asupra activităților de bază ale companiei", declară Radu Dinescu – Secretar General al Uniunii Naționale a Transportatorilor Rutieri din România, unul dintre beneficiari.

 

 

 

 

Despre FivePlus Solutions

 

 

FivePlus Solutions este o companie românească specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții pentru managementul documentelor și informațiilor, învățământ la distanță de tip eLearning, aplicații web complexe și servicii pe tehnologii IBM. Înființată în 2006 de o echipă de profesioniști cu peste 10 ani de experiență în dezvoltarea de soluții colaborative, FivePlus Solutions este IBM Advanced Business Partner și deține mai multe certificări privind competențele și expertiza.

FivePlus

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C