.

Perioada de rambursare a imprumutului de 800.000 euro, acordat de Dragos Cinca companiei Flamingo, s-a prelungit de la 31 ianuarie pana pe 30 iunie, dupa ce compania a restituit jumatate din valoarea sumei imprumutate, a anuntat luni conducerea Flamingo.

Dragos Daniel Cinca detine in cadrul Flamingo calitatea de presedinte al Consiliului de Administratie si este unul dintre actionarii semnificativi. Contractul din 4 aprilie, prin care Cinca imprumuta compania Flamingo cu 800.000 euro, prevederea o dobanda anuala de 6%. Pentru derularea acestui contract nu au fost constituite garantii. Dragos Cinca a vandut pe 28 noiembrie un pachet de actiuni reprezentand 4,94% din capitalul Flamingo International (FLA) la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) printr-o tranzactie speciala (deal) in valoare de 14 milioane lei (3,9 milioane euro. In urma tranzactiei, Dragos Cinca mai detine 25,2% din capitalul retailerului de electrocasnice si IT&C.
http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii/flamingo-poate-plati-imprumutul-acordat-de-dragos-cinca-pana-pe-30-iunie-9143

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C