.

 

În cadrul IFA, cel mai mare târg de electronice și electrocasnice din lume, Garmin International Inc. a anunțat lansarea noilor game de sisteme nüvi, ce întâmpină standardul de stil și de buget ale fiecărui utilizator, fiindu-i mai ușor ca niciodată să-și aleagă sistemul de navigație dorit.

 

Noile caracteristici pentru gama nüvi 2012 sunt motoarele avansate Guidance 2 și 3 ce oferă o  experiență mai rapidă și intuitivă a utilizării și funcții îmbunătățite care construiesc cele mai performante sisteme Garmin de până acum.

 

“Fie că ești student, un părinte care își plimbă copiii prin oraș, fie un șofer ce își petrece mare parte a timpului în mașină, structura gamei nüvi 2012 face mai ușoară alegerea funcțiilor și a prețului potrivit nevoilor fiecăruia”, a precizat Clive Taylor, Director de Produs în cadrul Garmin. ”Gamele Essential, Advanced și Premium oferă funcțiile și capabilitățile care depășesc stricta coordonare din punctul A în punctul B. Drumurile parcurse cu mașina sunt mai relaxante cu ajutorul noilor sisteme ce oferă beneficii de timp și de consum redus de benzină.”

 

Gama ESSENTIAL: Seria nüvi 30/40/50 este punctul perfect de pornire, o gamă ce oferă navigație GPS standard cu direcționări precise pas cu pas și pronunțarea denumirilor de stradă. Aceste sisteme de navigatie entry-level sunt foarte accesibile ca preț și ușor de folosit, fiind o soluție pentru șoferii începători, studenții plecați la marile universități, putând juca și rolul celui de-al doilea GPS al familei.

 

 

 


PRESS RELEASE



Gama ADVANCED: Seria nüvi 2405 și 2505 oferă funcții sofisticate la un preț accesibil, o alegere ideală pentru părintele încărcat de responsabilități sau profesionistul ce călătorește mult. Gama ADVANCED are integrat Guidance 2, un nou motor de navigație ce înlesnește experiența utilizatorului, acum mai rapidă și intuitivă, mărind viteza și corectitudinea căutarilor punctelor de interes cu până la 10 ori. În plus, este de două ori mai rapid în cazul direcționării.

 

Cu ajutorul Guidance 2, intersecțiile și ieșirile complexe sunt simplificate folosind modul de vizualizare photoReal™. Semnele rutiere și intersecțiile de-a lungul drumului sunt afișate realist cu detalii fotografice pentru a marca clar benzile corecte pe care șoferul trebuie să se încadreze pentru intersecții și ieșiri. Baza de date exclusivă a Garmin include în Europa 34.000 de intersecții detaliate.

 

Guidance 2 dispune și de 3D Traffic. Un sistem de navigație Garmin cu tehnologia 3D Traffic compilează informații de trafic din trecut, le calculează împreună cu 80 de milioane de surse de trafic din prezent pentru a prezice cu precizie orice informație viitoare legată de drum. Tehnologia informațiilor de trafic cu cea mai mare acoperire geografică din lume obține 2 miliarde de actualizări pe lună potrivit statisticilor GPS legate de drum, asigurându-i pe posesorii de sisteme Garmin că vor ști unde este trafic intens și, mai important, pe ce cale s-o apuce pentru a-l evita.

 

Gama PREMIUM: Seria nüvi 3400, linia de PND-uri premium de la Garmin, dispune de Guidance 3 și de design-ul premiat al popularei serii nüvi 3700, modelul de referință pentru design-ul viitoarelor sisteme de navigație premium. Cu o grosime ce nu depășește 9 mm, nüvi 3400 este cel mai subțire sistem de navigație din lume. Design-ul dispune de funcții de interacțiune cu ecranul tactil precum pinch-to-zoom și orientare automată dual-screen. Dispunând de cele mai robuste funcții, noile sisteme sunt perfecte pentru utilizatorii care vor să aibă parte de cea mai bună experiență Garmin.

PRESS RELEASE


Guidance 3 este cel mai inovativ motor de navigație de la Garmin și include toate funcțiile Guidance 2 dar și multe altele. Guidance 3 dispune de tehnologia de vizualizare a intersecțiilor photoReal,  îmbunătățită cu tehnologia Bird’s Eye. Această tehnologie se remarcă prin capacitatea de a previzualiza banda corectă pe care șoferul trebuie s-o apuce în momentul apropierii de o intersecție complexă ce necesită mai multe manevre. De asemenea, anumite modele dispun de Safe Texting, o funcție de editare de text care permite șoferului să asculte și să retrimită mesaje scrise fără să-și desprindă ochii de la drum. myTrends™, o funcție predictivă care memorează automat destinațiile preferate și prezice destinația și estimează timpul de sosire fără ca utilizatorul să activeze o rută. Sistemele mai afișează terenurile și clădirile în format 3D, oferind o experiență deplină a vizualizării hărții.

 

Pentru cei care dețin un sistem de navigație cu tehnologia nulink!, Guidance 3 poate utiliza informații de pe rețeaua 3D Traffic Live pentru a oferi update-uri detaliate rapid. 3D Traffic Live beneficiază de rețeaua de date de trafic extinsă și încorporează tehnologia revoluționară ce include aplicația PhotoLive Traffic Cameras.

 

Noile dispozitive nüvi vor fi disponibile începând din noiembrie 2011.

 

Despre Garmin

Lider global în dispozitive de navigare, Garmin Ltd. și subsidiarele sale concep, produc și distribuie sisteme de navigare, comunicare, informare cât și aplicații începând cu 1989. Majoritatea acestor produse dispun de tehnologia GPS. Produsele Garmin sunt destinate automobilelor și mediului mobil, wireless, domeniului maritim și aviatic. Garmin realizează de asemenea și produse destinate segmentului OEM. Garmin Ltd. are sediul central în Insulele Cayman, iar principalele subsidiare se află în Statele Unite ale Americii, Taiwan și Marea Britanie. Pentru informații suplimentare vizitați www.garmin.ro. Garmin este marcă înregistrată a Garmin Ltd. sau a subsidiarelor sale.

Garmin

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C