.

HP anunta astazi lansarea unor aplicatii si servicii importante menite sa sprijine companiile sa imbunatateasca administrarea performantei aplicatiilor IT pe intreaga durata de viata a acestora.

 

HP lanseaza HP Performance Center 9.5, o suita de software de testare de inalta performanta ce include HP LoadRunner, cel mai bine vandut software de testare din industrie. Clientii actuali ai HP Performance Center pot confirma eficienta aplicatiei in raport cu cerintele business-ului si administrarea riscurilor asociate implementarii sau actualizarii diferitelor aplicatii.

 

HP a imbunatatit totodata serviciile Application Lifecycle Management pentru a sprijini organizatiile de IT sa se alinieze rigorilor companiei, oferind acces principalilor factori de decizie in cadrul aplicatiilor de business.

 

Noile oferte HP permit companiilor sa se concentreze asupra afacerii si nu asupra dezvoltarii aplicatiilor. Multe companii introduc aplicatiile in productie fara sa tina seama de cerintele business-ului, ceea ce poate ingreuna functionalitatea tuturor proceselor din organizatie.

 

“Exista o stransa corelatie intre performata aplicatiei si satisfactia clientilor,” a declarat Theresa Lanowitz, analist fondator in cadrul companiei de studii de piata Voke inc. “Companiile isi pot dezvolta avantajele competitive prin incorporarea performantei in intregul ciclu de viata al aplicatiilor– definind cerintele de performanta de la inceput, prin testare pentru a elimina defectele inainte ca aplicatiile sa fie lansate in productie si prin monitorizarea performantei aplicatiei odata ajunsa in productie.”

 

Centrul de excelenta realizeaza reducerea costurilor si imbunatatirea calitatii

Pentru a spori performanta serviciilor, multi clienti HP Performance Center adopta modelul Centrului de Excelenta (CoE). Un studiu recent realizat de Voke inc. a aratat ca organizatiile care au trecut la modelul CoE au beneficiat de o eficienta crescuta a resurselor si au imbunatatit calitatea acestora per ansamblu si mai ales, oportunitatile de a impartasi competentele.

Compania independenta de studii de piata Yphise a clasat HP Performance Center drept cea mai buna solutie din cele evaluate in cadrul unui studiu recent. Yphise descrie HP Performance Center ca fiind optima pentru

implementarea in companiile de mari dimensiuni.

 

Optimizarea performantei si modernizarea aplicatiilor

 

Pentru a face fata nevoilor in schimbare ale companiilor, organizatiile adopta noi tehnologii, ca de exemplu Web 2.0, pentru a beneficia de o functionalitate sporita. In plus, utilizeaza noi procese pentru a imbunatati timpul de livrare. Din pacate, aceste noi tehnologii si procese pot crea o serie de probleme in cadrul aplicatiilor deja existente in companie.

 

Noul software HP Performance Center 9.5 si serviciile HP Application Lifecycle Management sprijina companiile sa faca fata provocarilor care pot aparea odata cu noile aplicatii online. In plus, aceste noi oferte permit echipelor IT din organizatii sa lucreze eficient pentru a se asigura ca aplicatiile functioneaza corespunzator si fac fata cerintelor de business.

 

“Noul curent care vizeaza modernizarea aplicatiilor doreste sa sporeasca agilitatea aplicatiilor si reducerea costurilor prin adoptarea noilor tehnologii si procese IT,” a declarat Jonathan Rende, vicepresedinte si director general, Business Technology Optimization Applications, Software and Solutions, HP. “HP sprijina organizatiile IT in eforturile lor, oferind aplicatii care raspund cu precizie cerintelor de business.”

 

HP Performance Center 9.5 este disponibil ca un produs software cu licenta si prin HP Software as a Service.

 

Despre HP

 

HP își concentrează activitatea pe simplificarea utilizării tehnologiei pentru toți clienții săi, de la consumatorii individuali până la cele mai mari organizații. Cu un portofoliu ce cuprinde soluții de imprimare, calculatoare personale și infrastructură IT, HP este cea mai mare companie IT din lume. Mai multe informații despre HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) puteți găsi la www.hp.com.

 

HP

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C