.

 

HP lansează o nouă soluție de administrare a înregistrărilor de date care le permite clienților să reducă semnificativ riscurile asociate nerespectării reglementărilor și normelor în vigoare aflate în relație directă cu activitatea companiei. HP TRIM 7 – o soluție avansată de administrare a înregistrărilor, construită pe baza a 24 de ani de experiență și bune practici – le permite organizațiilor să își administreze transparent toate înregistrările din SharePoint Server într-un singur mediu, indiferent de proveniența lor. Noua soluție acoperă atât documente, cât și orice informații existente pe bloguri, aplicații wiki, forumuri de discuții sau formulare, calendare sau fluxuri de date găzduite pe SharePoint Server.

HP TRIM 7 permite identificarea, căutarea și administrarea tuturor tipurilor de informații de business, fie ele fizice sau electronice, inclusiv Microsoft Office SharePoint Server 2007 și SharePoint Server 2010. „Explozia de bloguri, aplicații wiki și modalități de a disemina informația online reprezintă, pentru companii, tot atâtea provocări pentru a găsi noi soluții de administrare a informației”, a declarat Jonathan Martin, vicepreședinte și director general, Information Management Solutions, HP. „HP TRIM le permite utilizatorilor să implementeze bunele practici în administrarea înregistrărilor și gestionarea informațiilor pe o platformă de colaborare dinamică precum SharePoint.”

 

http://www.xtrempc.ro/2010/02/10/hp-ajuta-organizatiile-sa-reduca-riscurile-asociate-activitatii-lor-printr-o-solutie-de-administrare-transparenta-a-inregistrarilor/

XtremPc

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C