.

HP ProCurve anunta prin SCOP Computers extinderea portofoliului de produse pentru securitate, incluzand solutii firewall si de detectie si prevenire a intruziunilor. Noile solutii reduc costurile si simplifica procesul de implementare a securitatii in infrastructura.

 

 

Modulele ProCurve Threat Management Services sunt parte integranta din portofoliul de securitate ProCurve ProActive Defence si ofera functionalitati de firewall, concentrator de VPN si detectie a intruziunilor. Aceste module multifunctionale de securitate elimina nevoia de echipamente separate, prin integrarea fizica in sasiurile modulare ale switch-urilor HP ProCurve seria 8212 si 5400. In plus, HP Procurve lanseaza noua versiune a suitei software HP ProCurve Manager Plus, creata special pentru a garanta singuranta business-ului si un management centralizat al infrastructurii.

 

 

HP ProCurve Manager Plus este o solutie ce permite oricarui tip de business prevenirea oricarei brese de securitate, printr-un management centralizat al accesului la nivel de user, atat wired cat si wireless. “Clientii pot reduce costurile totale de securitate, simplificand, in acelasi timp, complexitatea securitatii la nivel de retea, prin folosirea switch-urilor si echipamentelor de mobilitate HP ProCurve”, a declarat Mauricio Sanchez, Chief Security Architect HP ProCurve. Aceste noi solutii vor ajuta clientii sa isi securizeze business-ul printr-un management eficient si retele sigure ”.

 

 

Strategia de securitate a retelei HP ProCurve ProActive Defense, ofera clientilor solutii adaptive la nivel de user si aplicatie. ProActive Defense securizeaza retelele clientilor prin combinarea tehnicilor de preventie, incluzand controlul accesului cu metode defensive inovative, cum ar fi detectia automata a amenintarilor. Modulele HP ProCurve Threat Management Services protejeaza reteaua, serverele si datele in tranzit prin capabilitati de firewall, IPS si VPN. Aceasta solutie se integreaza cu solutia IPS de mobilitate de la HP, pentru a asigura un management al amenintarilor in retele wired si wireless.

 

 

Mai multe informatii despre HP ProCurve sunt disponibile la: www.procurve.com.

 

 

Despre SCOP

 

 

SCOP este una dintre principalele companii IT din Romania, cu o traditie de peste 15 ani in acest domeniu. Cifra de afaceri totala obtinuta in 2007 a fost de circa 100 milioane de EURO. Incepand cu anul 2007, SCOP are o noua structura, fiind formata din trei companii distincte: SCOP Computers - distributie IT; Chara Software - solutii software de business - ERP și CRM; Docentris - solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent peste 220 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri.

 

Scop Computers

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C