.

HP

Pr oCurve isi extinde viziunea asupra retelelor adaptabile si anunta doua initiative care vor permite clientilor sa se adapteze cerintelor centrelor de date si sa imbunatateasca eficienta aplicatiilor de retea.

 

De asemenea, HP ProCurve a dezvaluit de curand noile switch-uri pentru centrele de date si solutii software menite sa ii sprijine pe clienti sa reduca costurile, sa elimine riscurile si sa contribuie semnificativ la cresterea afacerii.

 

HP

Pr oCurve Open Network Ecosystem (HP Pr oCurve ONE) este un program multi-vendor care optimizeaza performanta aplicatiilor enterprise cu infrastructura HP ProCurve. Companii participante la acest program sunt Microsoft, Avaya, McAfee, F5 si Riverbed.

 

“Retelele adaptabile” reprezinta viziunea HP ProCurve in care retelele se adapteaza utilizatorilor, aplicatiilor si nevoilor organizatiei.

 

“Pentru a-i ajuta pe clienti sa faca fata ritmului accelerat de crestere a mediului de afaceri, HP ProCurve imbina tehnologia proprie cu unele dintre cele mai inovative, respectabile si vizionare companii din lume”, a declarat Marius Haas, senior vice president si general manager, HP

Pr oCurve. “Parteneriatul cu companii de renume, pentru a oferi solutii open-standard, confera valoare afacerii prin cresterea eficientei in aplicatiile de retea.”

 

 

“HP

Pr oCurve ONE ii va ajuta pe clienti sa rezolve problemele legate de interoperabilitate, prin livrarea unei solutii open-standard eficiente.”, a declarat Tim Sinclair, general manager, Microsoft Corporation. ”Combinarea initiativei HP Pr oCurve ONE cu Microsoft Network Access Pr otection (NAP) le va furniza clientilor un grad ridicat de securitate , iar accesul supus unor politici stricte ii va ajuta sa reduca perioadele in care sistemul nu este operabil. Investitia lor in infrastructura IT va deveni mult mai rentabila.”, a adaugat Sinclair.

 

 

HP

Pr oCurve ONE

 

HP

Pr oCurve ONE permite clientilor sa integreze o paleta larga de aplicatii si servicii ale partenerilor acestei aliante, in infrastructura HP ProCurve.

 

Aplicatiile partenerilor HP

Pr oCurve ONE sunt riguros testate si certificate pentru a asigura interoperabilitatea cu noul modul HP Pr oCurve ONE Services zl. Acest

modul consolideaza aplicatiile partenerilor intr-o platforma comuna, eliminand astfel costurile redundante si optimizand spatiul din interiorul rack-ului.

 

Pe langa Microsoft, Avaya, McAfee, F5 si Riverbed, alte sase companii se alatura parteneriatului HP

Pr oCurve ONE: Aastra, AirTight Networks, Ekahau, InMon, .vantronix si VBrick

 

 

Soluti pentru centrele de date oferite de HP

Pr oCurve

 

Primele solutii dedicate centrelor de date de la HP

Pr oCurve se aliniaza principiilor infrastructurii adaptabile.

 

Noul HP

Pr oCurve Data Center Connection Manager este conceput sa reduca costurile operationale in centrele de date.

 

Seria de switch-uri HP

Pr oCurve 6600 adauga cinci modele de ultima generatie in portofoliul HP pentru centrele de date, acestea fiind bazate pe ProVision ASIC, chip-ul de ultima generatie al HP.

 

 

Despre HP

Pr oCurve Networking

 

Ca parte a HP Technology Solutions Group, HP ProCurve Network of Choice pentru cele mai bune solutii, produse si servicii pentru retelele cu sau fara cablu. ProCurve a fost plasat in sectorul liderilor in cadrul raportului 2008 Magic Quadrant Report for Global Campus LAN al firmei de cercetare si consiliere Gartner, Inc. si conform Dell’Oro Group, lider in intreaga lume pe piata de Ethernet switch and ports din punct de vedere al veniturilor.

HP

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C