.

 

Începând cu data de 15 martie 2010, furnizorul de servicii IT&C IIRUC Service, în parteneriat cu G Data Software AG, oferă soluții de protecție a datelor și informațiilor pentru companii. Serviciile de securitate IT vor fi integrate in serviciile de suport tehnic in regim de outsourcing oferite deja de IIRUC Service.

În prezent, numărul atacurilor informatice asupra companiilor a devenit un pericol real. Prin oferirea acestor soluții de securitate IT, venim în sprijinul companiilor pentru a le asigura business continuity prin protecția datelor și informațiilor. Am ales să oferim soluții de securitate IT în parteneriat cu G Data deoarece oferă cea mai ridicată rată de detecție conform testelor comparative independente susținute de AV Comparatives, Virus Bulletin sau AV-Test.” declară Călin Rangu, CEO IIRUC Service.

La rândul său, general managerul IT Sistem Services, unic distribuitor autorizat al produselor G Data în Romania, dl. Ionuț Lemnaru, și-a exprimat entuziasmul față de această colaborare: “Suntem, la rândul nostru, mândri să oferim utilizatorilor cele mai bune produse, iar un parteneriat cu un lider de piață din domeniul IT nu ne poate face decât să simțim că le conferim acestora plus-valoare. Cu siguranță, folosind produsele noastre, clienții vor uita cu desăvârșire de atacurile informatice!”.

Soluțiile de securitate IT oferite de IIRUC Service in parteneriat cu G Data pentru companii includ: AntiVirus Business, AntiVirus Enterprise, ClientSecurity Business, ClientSecurity Enterprise, MailSecurity, EndpointProtection Business și EndpointProtection Enterprise. 

 

Despre IIRUC Service

IIRUC Service este lider de piață în România ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistență tehnică și suport, precum și terminale tranzacționale. Compania asigură servicii pentru peste 15.000 de clienți, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de

sisteme și având cea mai extinsă rețea locală, cu 60 de puncte de lucru în principalele orașe ale țării. Specialiștii IIRUC Service garantează, pe baza SLA (service level agreement) contractat, un timp de intervenție de până la 2 ore, în orice punct al țării fără a apela la subcontractori, ceea ce îi diferențiază de orice alt furnizor de servicii IT de pe piață. Compania IIRUC Service face parte de la începutul anului 2008 din grupul Raiffeisen Informatik GmbH, cel mai important furnizor de servicii IT de pe piața austriacă, cu o cifră de afaceri de 1.3 mld euro și prezență în 27 de țări. 

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.iirucservice.ro  Twitter: @IIRUCSERVICE / Facebook: IIRUC SERVICE /Linkedin: IIRUC SERVICE SA. 

 

Despre G DATA Software AG

25 de ani de G Data Software AG

G Data Software AG, cu sediul central la Bochum, este o companie cu o expansiune software inovativa si rapida care se concentreaza pe solutiile de securitate IT. Drept specialist in securitatea pe Internet si pionier in domeniul protectiei antivirus, compania fondata in 1985 la Bochum sarbatoreste anul acesta aniversarea a 25 de ani.

Asadar, G Data este printre primele companii de software de securitate din lume. De mai mult de cinci ani, nici un alt furnizor european de software de securitate nu a castigat mai multe premii internationale decat G Data.

Gama de produse cuprinde solutii de securitate atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru companiile mici, medii si mari. Solutiile de securitate G Data sunt disponibile in mai mult de 60 de tari din intreaga lume.

Mai multe informatii despre companie si solutiile G Data Security sunt disponibile pe www.gdatasoftware.com.

IIRUC

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C