.

InOne Romania, partener Oracle, a semnat primul contract pentru un proiect JD Edwards dupa lansarea oficiala a suitei de aplicatii in Romania, in luna octombrie a anului trecut. Clientul este o companie din Ploiesti, Control Trading, care ofera solutii electrice complete pentru realizarea instalatiilor electrice civile si industriale. Implementarea proiectului va fi demarata in ianuarie 2008 si va dura aproximativ 8 luni. Solutia aleasa de client are o componenta financiara, care va acoperi activitatile de raportare financiara, inchidere de luna, planificare si bugetare, dar si o componenta de distributie, care va urmari desfasurarea achizitiilor, controlul stocurilor si administrarea vanzarilor.
 
”Suntem increzatori ca sistemul informatic integrat Oracle JD Edwards ne va ajuta sa urmarim mult mai usor sumele datorate la furnizori si ceea ce trebuie sa incasam de la clienti, vom putea efectua inchiderile de luna mai rapid, vom putea urmari comenzile si livrarea acestora in timp”, a declarat Dan Stoica, director general adjunct Control Trading.

 

 

Partenerul InOne a mai realizat si alte implementari de JD Edwards inainte de lansarea oficiala a aplicatiilor pe piata romaneasca, la clienti precum Ductil Romania, Lafarge sau Yazaki Romania.

http://www.computerworld.ro/?page=node&id=12769

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C