.

 

Philips a prezentat la IFA Berlin 2011, două produse electrocasnice inovatoare, de cea mai bună calitate, care aduc simplitate în utilizare și îmbunătățesc viața consumatorilor:

-       Noul sistem Philips AquaTrio – aspiră, spală și usucă podelele

-       Noua cafetieră în ediție specială SENSEO Viva Café Eco - prima cafetieră automată realizată în totalitate din materiale reciclate

 

Noul sistem Philips AquaTrio – aspiră, spală și usucă podelele


Philips introduce noul sistem AquaTrio Pro, o inovație de ultimă generație care aspiră, spală și usucă podelele în același timp, oferindu-vă curățenie perfectă cu un efort înjumătățit. Ideal pentru toate suprafețele dure, inclusiv lemn, parchet laminat, vinil, ceramică sau piatră naturală, tehnologia inovatoare cu triplă accelerare a AquaTrio Pro îndepărtează mai întâi murdăria, apoi spală și usucă dintr-o singură mișcare.

În primul rând, acțiunea de aspirare ciclonică puternică atrage praful și mizeria, după care o perie din microfibre, care se rotește cu viteză, spală podeaua, îndepărtând petele, lichidele și scurgerile. Aceste perii inovatoare redau o forță mecanică de 6700 rpm, rotindu-se mai repede decât axul unui motor de mașină. Îndepărtând cu eficiență petele lipicioase, periile se adaptează la diferitele linii ale podelei dvs., curățând colțurile greu de accesat. În cele din urmă, cea de-a doua perie cu rotație rapidă absoarbe apa rămasă, accelerând timpul de uscare cu 50% față de spălarea obișnuită, oferindu-vă mai mult timp liber.

Philips AquaTrio Pro are recipiente separate pentru apă curată și apă murdară, pentru a evita împrăștierea apei murdare pe podele. În plus, se clătește automat după utilizare, trebuie doar să așezați aparatul pe tava de curățare, să turnați o cană de apă de la robinet în tavă și să-l porniți timp de câteva secunde.

Philips AquaTrio Pro utilizează mult mai puțină apă și este mai eficient decât spălarea obișnuită. Un rezervor plin cu 700ml de apă curăță peste 60m2 de podea dură, făcându-l foarte indicat pentru curățarea suprafețelor extinse. Aparatul utilizează cu 70% mai puțină apă în comparație cu spălarea cu mopul. În plus, tehnologia inteligentă și utilizarea eficientă a energiei ale AquaTrio Pro economisesc până la 50% din consumul de energie în comparație cu aspirarea.

 

Ediția specială SENSEO Viva Café Eco

Philips prezintă ediția specială SENSEO® Viva Café Eco, o cafetieră uimitoare și inovatoare, de cea mai bună calitate, fabricată folosind aparate electronice vechi și produse Philips reciclate. Savurați cafeaua preferată, în fiecare zi, protejând în același timp mediul. Folosind deșeuri de aparate electronice pentru realizarea unui aparat complet nou, SENSEO Viva Café Eco închide în mod eficient bucla de reciclare. Aceasta este prima cafetieră automată realizată în totalitate din materiale reciclate. SENSEO® Viva Café Eco este un pas extraodinar în direcția sustenabilității pentru Philips, cu angajamentul său pe termen lung, EcoVision5, dedicat fabricării produselor cu impact redus asupra mediului și care utilizează materialele într-un mod inspirat din punct de vedere al designului, dar în același timp sustenabil.

Ca de obicei, ediția specială SENSEO® Viva Café Eco oferă cafea de calitate, cu gust extraordinar, folosind sistemul unic de infuzare SENSEO® pentru a oferi cafeaua superioară, iubită de clienți. Toate acestea la simplă apăsare a unui buton, doar într-un minut.

 

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluții diversificate pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor, concentrându-și activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătățesc calitatea vieții. Ca lider mondial în sectoarele sănătății, produselor de lifestyle și soluțiilor de iluminat,  Philips integrează tehnologia și designul pentru a oferi soluții complete, ce au la bază înțelegerea consumatorului și promisiunea brandului, „sense and simplicity”. Având sediul central în Olanda, Philips are peste 120.000 de angajați în peste 100 de țări. Cu vânzări de 22,3 miliarde Euro în 2010, compania este lider pe piețele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienții în stare critică și aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluții de iluminat eficiente energetic și aplicații inovatoare în domeniul  iluminatului, precum și pe piețele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală și divertisment. De asemenea, Philips deține poziția de lider pe piața produselor de bărbierit electrice și de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment și îngrijire a sănătății bucale. Mai multe despre Philips găsiți pe www.mediacee-philips.com și www.philips.com/newscenter.

Philips

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C