.

ComputerWorld: Care sunt solutiile pe care Bestware le pune la dispozitia clientilor si care sunt beneficiile pentru cei care folosesc aceste solutii?

Adriana Vladescu: Din portofoliul solutiilor companiei noastre, fac parte solutiile IntelliPRINT Analitycs, IntelliPRINT Reporting si IntelliPRINT Dashboard. Acestea ofera clientilor posibilitatea de a genera cu usurinta rapoarte din bazele de date Lotus Notes respectand  securitatea caracteristica acestui mediu, element definitoriu pentru platforma respectiva. Managementul organizatiei  poate utiliza aceste instrumente pentru analiza corelata a datelor existente in bazele de date ca suport pentru luarea deciziilor. Solutia IntelliPRINT Dashboard ofera o imagine completa asupra modului in care functioneaza organizatia, in timp real. De asemenea, permite conducerii companiei sa vizualizeze impactul unei decizii luate asupra indicatorilor de performanta ai organizatiei. Aceste instrumente sunt utile si pentru departamentul IT, asupra caruia vin in permanenta solicitari de generare de noi rapoarte, reducand efortul de programare necesar dezvoltarii acestora, si implicit, costurile.

CW: Aceste solutii sunt disponibile numai pe platforma Lotus?

A.V: Solutiile IntelliPRINT sunt disponibile numai pe platforma Lotus Domino, pentru ca ele sunt dezvoltate integrat in aplicatiile Lotus Domino. Compania Synaptris ai carei reprezentanti suntem, a dezvoltat un alt set de solutii de raportare pentru bazele de date relationale, IntelliVIEW.

http://www.computerworld.ro/?page=node&id=16501

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C