.

 

Kaspersky Lab România a încheiat un acord de colaborare cu Medicover, prin care oferă 20% reducere abonaților centrelor medicale pentru toate soluțiile de securitate destinate utilizatorilor individuali. De asemenea, reprezentanți ai companiei de securitate informatică vor participa la atelierele de consiliere parentală organizate de Medicover, cu scopul de a-i educa pe părinți referitor la modalitățile în care îi pot proteja pe copii în fața pericolelor ascunse din mediul online.

Abonații centrelor medicale Medicover vor beneficia de un preț special, mai mic cu 20%, pentru soluțiile Kaspersky Internet Security 2010, Kaspersky Anti-Virus 2010, Kaspersky Mobile Security 9, Kaspersky Anti-Virus pentru Mac, precum și pentru produsele care vor intra în viitor în portofoliul companiei.

Nu mai reprezintă demult o noutate faptul că ne implicăm continuu în activități de educare a utilizatorilor, în general, și a părinților, copiilor și profesorilor, în special”, spune Teodor Cimpoeșu, Managing Director Kaspersky Lab România și Bulgaria. „Securitatea informatică înseamnă mai mult decât oferirea unei soluții tehnice, presupune un angajament pe termen lung, cu o puternică implicare educațională. Parteneriatul cu Medicover este foarte important pentru Kaspersky Lab, deoarece ne aduce mai aproape de părinți, ne permite să le ascultăm problemele și să găsim împreună cele mai potrivite soluții pentru siguranța online a celor mici”, completează Cimpoeșu.

 

http://www.xtrempc.ro/2010/04/26/kaspersky-lab-romania-a-incheiat-un-parteneriat-cu-medicover/

XtremPc

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C