.

Lenovo anunță lansarea noului ThinkCentre A57e, noul PC care întrunește toate calitățile necesare companiilor mici și mijlocii - calitatea, ușurința în folosire, eficiența, siguranța și tehnologia. Disponibil deja în EMEA și APAC, A57e este ideal pentru companiile mici și mijlocii, ca și pentru cumpărători care sunt la prima achizitie a unui produs de acest fel și sunt în căutare de servicii de calitate în domeniul PC dar beneficiază de un buget redus.

 

 

Accesibilitatea și usurința de folosire a ThinkCentre A57e constau în faptul că ThinkCentre conține procesoare Intel®  Atom și vine dotat cu Windows Vista® sau XP® și o suita de tehnologii ThinkVantage, care fac utilizarea sistemului mult mai facila. Noul PC include componente care mențin temperatura optimă a sistemului, protejează unitatea centrală (CPU) și driverele hard disk (HDD).

 

 

Desktop-ul Lenovo A57e vine echipat cu:

 

 

·         AntiSurge Lan Design permite desktop-ului A57e să funcționeze în condiții extreme, fiind o componentă care își dovedește utilitatea mai ales pe piețele emergente, unde aria de penetrare a internetului în bandă largă este destul de restrânsă, iar tensiunea de alimentare a sistemelor de electricitate este de multe ori, instabila.

 

·         Lenovo ThinkVantage Technologies – o suita ampla de componente software destinate productivității și eficienței in utilizare, care contribuie la diminuarea substantiala a costurilor totale de administrare și în același timp permite departamentului IT să se concentreze pe alte problemele critice.  Printre aceste componente se numără opțiunea Rescue and Recovery cu Express Repair pentru recuperarea datelor din sistem în 2-3 minute, și System Update, care descarcă automat de pe internet cele mai recente actualizări software.

 

·         Microsoft Office (trial)/Adobe Reader – disponibil deja pentru uz frecvent.

 

·         Caracteristici funcționale – A57e suportă până la 2GB 667 Mhz memorie și are o capacitate HDD de până la 320GB.

 

 

“ThinkCentre A57e a fost supus prin peste 2000 de procese de testare riguroase, inclusiv teste de performanță early-life, descărcare electronică statică, voltaj, emisii și teste acustice, șoc, vibrații și căzături. Clienții din rândul companiilor mici și mijlocii pot avea siguranta că A57e este un computer robust, ferm, eficient și durabil, la cele mai eficiente standarde”, susține Per Ronn Olesen, Desktop Bussines Unit Director în cadrul Lenovo EMEA. “A fost creat cu gândul la necesitățile cliențiilor care au afaceri mici și mijlocii și la cerințele pe care le au ei de la un PC, fapt care îl propulsează ca o unealtă indispensabilă pentru orice companie în curs de dezvoltare.”

 

 

Preț și disponibilitate:

 

Prețul pentru A57e începe de la 299 EUR iar produsul este disponibil imediat prin partenerii Lenovo.

 

 

     

 

 

Despre Lenovo

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie care se axează pe realizarea de calculatoare personale cu o structură excepțională. Lenovo dispune de un model de afaceri bazat pe inovație, eficiență operațională și satisfacția clienților care vizează și investițiile în piețele emergente. Formată în urma achiziției fostei divizii IBM Personal Computing de către Grupul Lenovo, compania dezvoltă, produce și comercializează în întreaga lume servicii și produse tehnologice fiabile, de înaltă calitate și ușor de folosit. Lenovo deține centre de cercetare importante în Yamato, Japonia; Beijing, Shanghai și Shenzhen, China; și Raleigh, Carolina de Nord. Pentru informații suplimentare, vizitați www.lenovo.com.

Lenovo

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C