.

EBS România a adăugat recent în portofoliul său de clienți CLARVISION 3 lideri ai pieței din România: compania EUROBODY, lider de piață în domeniul construcției de caroserii pentru autovehicule comerciale, TITAN MAR – MARMOSIM, liderul național în domeniul exploatării, prelucrării și comercializării  rocilor ornamentale și AUTONET,  lider pe piața românească de piese auto.

 

 

Producătorul de caroserii auto, Eurobody din București, a ales să își gestioneze întreaga activitate de producție cu pachetul integrat  Clarvision ERP.

 

“Motivul principal pentru care am optat pentru sistemul informatic Clarvision ERP a fost buna acoperire de către sistem a segmentului de pregătire, lansare și urmărire a producției, domeniul principal al companiei noastre. Au contat bineînțeles caracteristicile tehnice performante, interfața utilizator ergonomică și plăcută și mai ales portofoliul solid de clienți Clarvision cu care am luat legătura pentru referințe. Metodologia de implementare și mentenanță bine puse la punct, disponibilitatea companiei EBS România pentru dezvoltarea unui nou modul al sistemului specific pentru activitatea de service și garanții precum și flexibilitatea în stabilirea prețurilor au fost atuu-urile importante care au înclinat balanța în favoarea sistemului Clarvision ERP” - Marius Călătoiu, IT Manager, Eurobody SRL. 

 

Clarvision ERP are în prezent 25 de module pentru gestionarea întregii activități a companiei, înregistrează peste 700 de rapoarte și numără peste 130 de clienți, firme cu profil de producție. Anul acesta au optat pentru Clarvision 35 de companii, printre care Mecanica Ceahlău – Piatra Neamț, RomRadiatoare – Brașov, Uzuc – Ploiești, Feper – București, Terwa România – Brașov, Tecnostamp Triulzi East Europe – Bacău, Compania de transport Feroviar București - sucursala Ploiești, Reif Construct Cluj Napoca, Transval Mob – Sighetu Marmației.

 

 Autonet Satu Mare (650 de angajați) și Titan Mar Marmosim (500 de angajați) au optat recent pentru sistemul Clarvision Salarizare. La ora actuală, pe piața românescă, sistemul pentru calcul salarial dezvoltat de EBS România, Clarvision Salarizare, este considerat a fi în topul sistemelor software performante pentru salarizarea și gestiunea angajaților. În prezent prin intermediul pachetului software Clarvision Salarizare se gestionează peste 40 000 de angajați, din companii mari, iar implementările de până acum constituie tot atâtea referințe pozitive.

 

 

Despre EBS România

 

EBS România și-a consolidat poziția de furnizor de soluții software pe piața din România, prin sistemul Clarvision ERP și Clarvision Salarizare iar pe plan internațional prin dezvoltarea de aplicații software la cerere și servicii de IT outsourcing.

 

Pentru primele 10 luni ale acestui an EBS România a realizat o cifră de afaceri de 4,7 Mil EUR mai mare cu 74% față de aceeași perioadă a anului trecut.

 

Profitul grupului EBS în primele 10 luni ale anului 2008 s-a ridicat la 1,38  Mil EUR, în creștere cu 280% față de aceeasi perioada din 2007. Marja profitului brut aferent aceleiași perioade a fost de 29%.

 

Daniel Metz, directorul general al companiei estimează pentru anul 2008 o cifră de afaceri de 5,6 Mil EUR (3,5 Mil EUR în  2007), un profit de 1,4 Mil EUR și un efectiv de 300 de angajați.

EBS

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C