.

Konica Minolta a primit una dintre cele mai înalte distincții din industrie, acordată de Buyer’s Laboratory Inc. (BLI) – Pick of the Year – pentru imprimanta magicolor 5670EN, disponibilă și ca bizhub C31P. Laboratorul de teste BLI a apreciat imprimanta ca “outstanding” la categoria de imprimante color pentru grupuri mari de lucru, evidențiind astfel poziția de lider pe piața europeană pe acest segment. Utilizatorii beneficiază de culori vibrante și costuri de utilizare economice, precum și de o viteză de 35 de pagini pe minut.

 

 

Specialiștii BLI au evaluat timp de două luni mai multe imprimante color după criterii ca: fiabilitate, calitatea imaginii, productivitate, ușurința în folosire, conectivitatea la rețea, costul de întreținere și altele.

 

 

Marlene Orr, BLI Senior Printer Analyst: “Magicolor 5670EN sau bizhub C31P este alegerea ideală pentru o gamă largă de utilizatori din mediul business, oferind rezultate de calitate foarte bună și un cost mic de întreținere. Alte valori adăugate sunt ușurința extraordinară de folosire, finisher-ul opțional pentru capsare și portul USB pe panoul de comandă  pentru printare directă din camere digitale compatibile PictBridge sau stick-uri USB”.

 

 

Ceea ce i-a convins în final pe specialiștii BLI a fost tonerul Simitri HD de la Konica Minolta, care asigură culori strălucitoare și durabile în timp. Printurile sunt clare chiar și în cele mai mici detalii. În plus, tonerul Simitri HD permite utilizatorilor o reducere a consumului de energie cu până la 15%, întrucât are nevoie de o temperatură de fixare mai scăzută decât tonerele convenționale. În ceea ce privește economiile,

specialiștii BLI au apreciat la magicolor 5670EN/bizhub C31P costurile sale de întreținere foarte scăzute. Calitatea și durabilitatea în timp a printurilor pe de o parte și volumele mari de printare pe de altă parte nu se mai exclud reciproc. Rezoluțiile diferite de printare răspund cerințelor utilizatorilor și ajută la menținerea unui buget redus. De exemplu, în modul economic, indicat pentru printurile mixte, consumul de toner este cu 50% mai scăzut la imagini și grafice, în timp ce textul rămâne clar și perfect lizibil. Adăugând la aceasta consumul mai mic de energie datorat tonerului Simitri HD, costul total de întreținere rezultat este mic, în comparație cu al altor imprimante din aceeași clasă, ceea ce a fost foarte apreciat în evaluările specialiștilor BLI.

 

 

Cu magicolor 5670EN/bizhub C31P de la Konica Minolta se poate produce o gamă variată de documente color și alb negru. Pe lângă finisher-ul cu capsare menționat în rezultatele testelor BLI și rareori întâlnit la o imprimantă din această clasă, imprimanta oferă și alte opțiuni ca: două casete suplimentare de hârtie, unitate duplex și hard disc. Capacitatea de alimentare cu hârtie se poate mări astfel până la 1600 de pagini. Imprimanta poate procesa o gamă variată de formate de hârtie din tava multifuncțională oferită standard – de la A5 până la banner (216 x 1200 mm). Utilizatorii pot alege fie un hard disc opțional, fie un card Compact Flash pentru a putea printa din portul PictBridge, ceea ce caracterizează magicolor 5670EN/bizhub C31P ca o imprimantă de înaltă calitate foarte ușor de folosit.

 

 

Viorica Mocanu, Marketing Manager Konica Minolta Business Solutions România: “Considerăm premiul BLI Pick of the Year acordat pentru magicolor 5670EN/bizhub C31P ca pe o recunoștere a succesului eforturilor noastre de a oferi o imprimantă care combină printarea color de foarte bună calitate cu costurile reduse de întreținere. Evident, suntem foarte mândri că am câștigat acest premiu care încă o data demonstrează că suntem adevărați lideri în domeniul culorii.”

Konica Minolta Business Solutions România SRL a fost inființată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, ca urmare a fuziunii la nivel internațional dintre Minolta Co. si Konica Corporation inițiată în ianuarie 2003 si finalizată în octombrie 2003 prin inființarea noii companii Konica Minolta Holdings, Inc. Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile și canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experiența de peste 10 ani de existență pe piața românească și o rețea de distribuție de peste 80 de parteneri. Ca și în anii precedenți, rezultatele anului 2008 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România. Konica Minolta Business Solutions România distribuie și asigură servicii pentru copiatoare, faxuri, imprimante, echipamente multifuncționale și oferă soluții complete de management al documentelor.

 

 

Despre Buyers Laboratory Inc.

 

 

Buyers Laboratory Inc. este o instituție independentă care din anul 1961 efectuează teste iar rezultatele sale sunt cea mai bună sursă de informații pentru utilizatori, atunci cand este vorba de alegerea unui nou echipament de birou. BLI publică cele mai complexe rapoarte de testare în ceea ce privește echipamentele de birou, care conțin rezultate, prețuri și informații complete asupra configuratților echipamentelor – imprimante, faxuri, copiatoare și multifuncționale. Baza de date construită astfel, a ajuns la peste 10.000 de produse.

Konica Minolta

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C