.

Matricia Solutions, in parteneriat cu Hyland Inc. (USA), au lansat in Romania solutia OnBase pentru Enterprise Content Management (ECM), o suita de aplicatii care adreseaza managementul electronic al documentelor si proceselor dintr-o serie de industrii cum ar fi: servicii financiare, servicii de sanatate, productie, transporturi si distributie, constructii.

 

Sub sloganul “Join the Major League of Business Champions”, evenimentul a avut loc la J.W.Marriott Bucharest Grand Hotel, sala Champions si s-a bucurat de participarea a peste 50 de companii romanesti sau filiale ale unor companii multinationale.

 

Lansata in USA in 1991, On Base este in prezent una dintre solutiile ECM de top la nivel mondial, fiind utilizata de peste 7,400 de companii in 46 de tari.

 

OnBase ofera clientilor sai acces rapid la informatie, eficienta si control crescut al securitatii si conformitatii documentelor. Prin configurarea de tip „point-and-click”, OnBase permite o implementare rapida si o administrare facila, reducand semnificativ TCO-ul (total cost of owership) asociat unui astfel de proiect. Realizata pentru a preintampina dificultatea asimilarii unei tehnologii noi de catre utilizatori, OnBase permite noilor utilizatori sa lucreze in aplicatie dupa doar cateva ore de training. Interfata OnBase poate fi usor configurata pentru a indeplini nevoile specifice tuturor utilizatorilor sau poate functiona ca o extensie a aplicatiilor sau portalurilor deja existente.

 

“Clientii nostri globali ne-au confirmat faptul ca OnBase este unul din instrumentele de baza pentru optimizarea proceselor si atingerea obiectivelor de business. Pentru unii, acest lucru inseamna un control mai bun al costurilor. Pentru altii, inseamna cresterea gradului de satisfactie a clientilor si implicit venituri mai mari. Cu suportul partenerului nostru Matricia Solutions, suntem convinsi ca vom reusi sa ajutam companiile din Romania sa devina din ce in ce mai competitive.” a afirmat Guray Turan, Business Development Manager EMEA, Hyland Inc.

“Suntem deosebit de incantati de oportunitatea  lansarii acestei solutii pe piata romaneasca, impreuna cu partenerii nostri Hyland Inc. Credem in succesul OnBase in Romania si speram ca organizatiile vor constientiza nevoia implementarii unei astfel de aplicatii pentru a-si eficentiza resursele, pentru a minimiza costurile si pentru a gestiona mai bine complexitatea proceselor de business de zi cu zi.” a spus Diana Lungulescu, Managing Director, Matricia Solutions.

 

 

Despre Matricia Solutions

 

 

Matricia Solutions a fost fondata in ianuarie 2008 de catre o echipa de consultanti profesionisti, cu o experienta de peste un deceniu in consultanta de business si IT, Project Management si Risk Management. Matricia isi propune sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii din piata romaneasca, prin implementarea intr-o maniera profesionista a unor solutii software de referinta la nivel mondial, care sa asigure succesul pe termen lung la clientilor sai. Solutiile din portofoliul Matricia adreseza procese de business complexe, specifice companiilor medii si mari, cu predilectie din cateva domenii de activitate: productie, pharma, distributie si service echipamente complexe, servicii financiare, servicii profesionale.

 

 

Solutiile din portofoliul Matricia sunt perfect integrabile, permitand companiilor sa obtina o imagine completa asupra proceselor de afaceri: OnBase (Enterprise Content Management), Ascent CRM si Dynamics CRM (Customer Relationship Management) si Dynamics AX (Enterprise Resource Planning).

 

 

Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati www.matricia.ro

 

 

Despre Hyland Software Inc.

 

Hyland Software este dezvoltatorul OnBase, o suita de aplicatii software Enterprise Content Management  cu implementare rapida. Implementata ca o solutie premises-based sau prin software as a service (SaaS), OnBase ofera capacitatile necesare pentru a satisface nevoile de management al cotinutului in intreaga organizatie. Functionalitatea sa de baza include document imaging si management, workflow/BPM, integrare cu aplicatii line-of-business, COLD/ERM si managementul inregistrarilor. OnBase permite organizatiilor gestionarea intregului continut digital, inclusiv a documentelor scanate, e-mail-urilor, fax-urilor, print streams,application files, formularelor electronice (E-forms), continutului Web si documentelor multimedia. Este utilizat de catre organizatii active in domeniul afacerilor si de catre agentii de guvern din toata lumea pentru a reduce timpul si costul executarii functiior de business importante si concordantei documentelor prin management, control si prin impartasirea continutului digital cu angajatii, partenerii, clientii si alte parti implicate in procesele de business.

Matricia

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C