.

Lenovo a anunțat astăzi lansarea desktop-ului ThinkCentre A62, unul dintre cele mai performante și stabile calculatoare ThinkCentre realizate până acum. A62 este printre cele mai ecologice desktop-uri de pe piață și prezintă caracteristici precum Dash 1.1, un sistem de gestionarea la distanță extrem de apreciat, precum și Express Repair, funcție care permite sistemului să remedieze rapid numeroase situații de corupere a sistemului. ThinkCentre A62 este cel mai recent desktop oferit de Lenovo, menit să ajute companiile cu soluții de calcul eficiente din punct de vedere al costurilor.

 

 

„Departamentele informatice, mai ales în mediul afacerilor, nu agreează schimbările,” a afirmat Dilip Bhatia, director executiv, marketing global pentru desktop-uri, Lenovo. „Noul ThinkCentre A62 a fost conceput astfel încât să asigure clienților din domeniul afacerilor cicluri mai lungi de achiziționare a calculatoarelor. Reunește performanță, manevrabilitate și responsabilitate privind protecția mediului la cele mai înalte standarde”, a subliniat Dilip Bahtia.

 

 

Desktop-ul ThinkCentre A62 este echipat cu următoarele dotări:

 

 

Dash 1.11- Un instrument (care se achizitioneaza opțional), destinat eficientizarii PC-ului prin prisma costurilor și ușor de folosit care permite utilizatorului să gestioneze, să repornească, să controleze și să actualizeze sistemul.

 

Tehnologii Lenovo ThinkVantage – Un set cuprinzător de instrumente pentru productivitate și manevrabilitate care determină scăderea costurilor totale legate de drepturile de proprietate și permite personalului IT să se axeze pe alte aspecte informatice.

 

Express Repair – O componentă TVT care poate remedia numeroase situații de corupere a sistemului în mai puțin de trei minute, fără a afecta în vreun fel datele sau aplicațiile.

 

Certificate ecologice – Sistemul a primit certificatele GREENGUARD și EPEAT Gold, fiind clasificat ENERGY STAR 4.0 și oferind ca opțiune singura tastatură2 cu amprentă „ecologică” din industria calculatoarelor, realizată în procent de 35% din materiale reciclate.

 

Costuri energetice reduse - A62 are un consum redus de energie electrică, cu până la 40% mai puțină decât predecesorul său ThinkCentre, datorită eficienței noului procesor AMD 15w – Athlon 2650e, disponibil doar pentru unele modele.3

 

Stabilitate timp de 15 luni - Lenovo s-a angajat să ofere stabilitate comunității de afaceri prin asigurarea unei platforme AMD stabile pentru mediul de afaceri.

 

 

„Desktop-ul Lenovo ThinkCentre A62 este realizat cu tehnologie AMD Business Class astfel încât să asigure performanțele necesare organizațiilor pentru a răspunde nevoilor de productivitate reale de la nivel mondial, controlând în același timp consumul energetic,” a declarat Greg White, vice-președinte corporativ pentru divizia desktop și componente integrate, AMD.

 

 

Există modele pentru care performanța grafică este îmbunătățită cu ajutorul ATI Hybrid CrossFireX™4, împreună cu suport opțional pentru DisplayPort5 și DirectX10 Onboard. A62 beneficiază de serviciile premiate internațional de întreținere și asistență ale Lenovo, cu o garanție de bază de unul sau trei ani, în funcție de modelul achiziționat.

 

 

Prețuri și disponibilitate:

 

ThinkCentre A62, este disponibil începând de la 399 USD, pe pagina Lenovo.com și prin partenerii de afaceri. Pentru o soluție de calcul complet ecologică, de înaltă performanță, A62 poate fi combinat cu ThinkVision L197w, un monitor cu consum redus de energie, certificat EPEAT Gold care asigură un ecran de 19”. Monitorul are un preț de vânzare de 239 USD.

 

Prețurile nu conțin TVA

 

 

Despre Lenovo

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie care se axează pe realizarea de calculatoare personale cu o structură excepțională. Lenovo dispune de un model de afaceri bazat pe inovație, eficiență operațională și satisfacția clienților care vizează și investițiile în piețele emergente. Formată în urma achiziției fostei divizii IBM Personal Computing de către Grupul Lenovo, compania dezvoltă, produce și comercializează în întreaga lume servicii și produse tehnologice fiabile, de înaltă calitate și ușor de folosit. Lenovo deține centre de cercetare importante în Yamato, Japonia; Beijing, Shanghai și Shenzhen, China; și Raleigh, Carolina de Nord. Pentru informații suplimentare, vizitați www.lenovo.com.

 

Lenovo

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C