.

 

Philips a prezentat în cadrul IFA Berlin noua gamă de televizoare DesignLine și noua gamă de televizoare premiate de înaltă performanță care oferă experiența supremă de vizionare cinematografică -  în Full HD 3D.

-       Noua gamă DesignLine de televizoare cu LED-uri, care creează o fuziune a funcției cu forma și sparge paradigma designului omogen în domeniul televizoarelor. Gama reprezintă o materializare a filosofiei conform căreia aparatele de home entertainment trebuie mai curând să se integreze mediului de viață decât să îl domine.

-       Cinema 21:9 Platinum și Gold, Seriile 9000, 8000 și  7000 de televizoare cu tehnologie Smart LED sunt proiectate cu acuratețe folosind o tehnologie audio-vizuală de ultimă oră, care adâncește contrastul, intensifică detaliile și urmărește cu acuratețe acțiunile cele mai rapide. Philips a introdus tehnologia 3D Max, conversie de la 2D la 3D, tehnologia Ambilight Spectra XL și a demonstrat că televizoarele pot fi mai mult decât un canal într-un singur sens pentru emisiuni TV și filme. Cu tehnologia Smart TV, televizoarele Philips de anul acesta devin portaluri media superconectate și vă conectează la informațiile online; transmiteți muzică, fotografii și videoclipuri de pe tableta, smart phone-ul sau laptop-ul dvs. și înregistrați programe și filme pe hard drive la cerere.

 

Televizoarele Philips DesignLine

 


Prin utilizarea inovatoare a unor materiale naturale precum sticla, lumina pătrunde prin cadru dând impresia de plutire. Design-ul este completat de comenzi tactile suspendate, conectivitate wireless și tehnologie imagistică Philips Ambilight, iar efectul general reprezintă o sinteză a design-ului cu tehnologia.

Televizoarele cu LED-uri din gama DesignLine sunt proiectate pentru mesele joase din camera de zi, cu o înclinare confortabilă de șase grade spre spate pentru crearea unui confort vizual optim. Această poziție înclinată corespunde unui stil de viață modern și relaxat precum și unei poziții de vizionare de pe consolele TV moderne, plasate la mică înălțime. Proiectate spre a fi apreciate din toate unghiurile, aparatele se aseamănă unei rame foto plutitoare moderne, de culoare albă. Într-o expresie naturală, ecranul mare din sticlă, care pare că se prelungește până la masă, lasă impresia că televizorul plutește. Lejeritatea formei DesignLine este în continuare amplificată prin tehnologia Philips Ambilight pe lateralele televizorului.

 

Cinema 21:9 Platinum și Gold, Seriile 9000, 8000 și  7000 de televizoare cu tehnologie Smart LED

 

Performanță optimă în 3D - 3D Max

Având în vedere că filmele 3D au cucerit marele ecran și conținuturile 3D sunt disponibile pe o gamă largă de platforme media, cei împătimiți de filme sunt dornici să trăiască această experiență în propria casă, ceea ce explică introducerea la seriile 9000,  8000, Cinema 21:9 Platinum și Gold a tehnologiei integrate 3D Max de înaltă performanță, care oferă rezoluție Full HD, unghi de vizionare de 180 de grade, nivel minim de diafonie și tehnologie Active 3D pe ecranele de mare viteză de ultimă generație. Televizorul din seria Smart LED 9000 de 46 inch a primit un premiu EISA pentru cel mai bun televizor 3D din Europa, juriul recunoscându-i calitatea de „cel mai bun televizor 3D de pe piață", subliniind că „reflexia deranjantă a ecranului este semnificativ redusă prin aplicarea unui filtru ‘Moth Eye’ eficient”, caracteristică unică a seriei Philips 9000 de 46 inch. 

Cu Perfect Natural Motion s-a dublat puterea de procesare, ajungând la două miliarde de pixeli pe secundă, ceea ce asigură o dinamică de înaltă claritate și o fluiditate perfectă în 3D. În plus, cu ultimele progrese în domeniul Super Resolution veți beneficia de mai multă luminozitate, contrast și detaliu. Folosind tehnologia Bright Pro, care îmbunătățește și mai mult claritatea imaginii, 3D Max aduce experiența supremă 3D la dvs. acasă. În plus, nu trebuie să vă bucurați singuri: transmițătorul 3D Max integrat comunică cu o serie de ochelari 3D Max, astfel încât puteți viziona acum un film 3D împreună cu toți prietenii dumneavoastră.

 

Conversie de la 2D la 3D și reglarea adâncimii 3D[1]

Philips introduce conversia de la 2D la 3D în timp real la nivelul întregii sale game de televizoare 3D, ceea ce înseamnă că întreaga dumneavoastră colecție de filme - chiar și cele clasice vechi alb-negru - poate să iasă din ecran pentru a vă introduce în acțiune. Philips utilizează un software sofisticat pentru asigurarea unei conversii optime de înaltă calitate, care garantează afișarea subtitrării la adâncime constantă și nu permite erori precum apariția în prim-plan a unor porțiuni de fundal. Comenzile de reglare a adâncimii 3D vă permit să personalizați nivelul de profunzime a propriei experiențe 3D, astfel încât să puteți adapta adâncimea imaginii în funcție de conținutul de pe ecran sau de preferințele dvs. personale.

 

Conexiune permanentă - Smart TV

Construit pe patru piloni de bază, SimplyShare, Control, Net TV și Program, Philips Smart TV este disponibil pentru toate televizoarele din 2011 din seriile Philips 6000, 7000, 8000, 9000, Cinema 21:9 Platinum și Gold și pentru televizoarele Philips conectate vândute în 2009 și 2010. Cu Smart TV puteți accesa cu ușurință o varietate mare de aplicații online. Acestea vă permit să împărtășiți experiențele cu familia și prietenii prin Facebook și Twitter, vă îngăduie să controlați televizorul utilizând aplicația Philips MyRemote de pe smartphone-ul sau tableta dvs. și vă ajută să administrați conținutul așa cum considerați de cuviință.

Ecranul de start vă permite să aveți toate sursele programelor dvs. Smart TV preferate, într-un singur spațiu ușor de accesat. Veți putea avea toate aplicațiile preferate, prognoza meteo locală, o funcție de căutare și recomandări de conținut, toate expuse pe o singură pagină, și veți avea în același timp posibilitatea să urmăriți programul ales prin utilizarea funcției picture-in-picture. Zona dreapta-sus va prezenta recomandări personalizate pentru titluri de filme sau emisiuni recuperate pe baza profilului și utilizării personale, a celor mai recente aplicații și a informațiilor difuzate. 

În plus, Smart TV-ul înregistrează emisiuni difuzate pe hard disk-ul extern, astfel încât puteți să reluați vizualizarea exact din momentul în care v-ați oprit. Prin EPG, puteți programa Smart TV-ul să înregistreze o emisiune pe care să o urmăriți mai târziu. Noua aplicație Philips MyRemote pentru tabletă va conține și Ghidul TV, personalizat pentru Smart TV-ul dvs., care vă permite să răsfoiți ghidul și chiar să schimbați canalul pe Smart TV prin intermediul ghidului.

 

Noua tehnologie Ambilight Spectra XL

Anul acesta, Philips a introdus, pentru televizoarele din seria 9000 cu tehnologie Smart LED,  tehnologia Ambilight Spectra XL, prin care experiența de vizionare cinematografică devine și mai intensă. Ambilight Spectra XL dispune de două rânduri de LED-uri, depășind puterea Ambilight Spectra 3, disponibilă în modelele anterioare și actuale din seria de 9000 de 32 și 37 inch, creând un efect Ambilight care aduce la viață fiecare scenă. AmbilightSpectra XL identifică culorile dominante de pe ecran și proiectează culori ambiente perfect adaptate pe peretele din spate – implicându-vă și mai mult în acțiune. Funcția adaptivă Ambilight asigură în mod automat un efect fără cusur, indiferent de condițiile de lumină și de culoarea decorațiunilor din locuința dvs. Philips este primul producător care combină efectul Ambilight cu capabilitățile 3D.

 

 

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluții diversificate pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor, concentrându-și activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătățesc calitatea vieții. Ca lider mondial în sectoarele sănătății, produselor de lifestyle și soluțiilor de iluminat,  Philips integrează tehnologia și designul pentru a oferi soluții complete, ce au la bază înțelegerea consumatorului și promisiunea brandului, „sense and simplicity”. Având sediul central în Olanda, Philips are peste 120.000 de angajați în peste 100 de țări. Cu vânzări de 22,3 miliarde Euro în 2010, compania este lider pe piețele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienții în stare critică și aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluții de iluminat eficiente energetic și aplicații inovatoare în domeniul  iluminatului, precum și pe piețele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală și divertisment. De asemenea, Philips deține poziția de lider pe piața produselor de bărbierit electrice și de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment și îngrijire a sănătății bucale. Mai multe despre Philips găsiți pe www.mediacee-philips.com și www.philips.com/newscenter.

 

 

 

Philips

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C