.

Toshiba anunta prin SCOP Computers lansarea pe piata din Romania a noului videoproiector wx5400, primul model WXGA (1280×800) dedicat instalatiilor fixe de proiectie. Acest model de varf reprezinta alegerea ideala pentru orice incapere, sala de conferinta sau amfiteatru in care se doreste obtinerea unei proiectii perfecte. Inovatia adusa de modelul wx5400, consta in existenta unei lampi duble ce furnizeaza o luminozitate de 5400 lumeni. Insa, in functie de necesitatile, scopul proiectarii si dimensiunile salii, utilizatorul poate opta pentru functionarea videoproiectorului cu doar o singura lampa, obtinand astfel o luminozitate de 2700 lumeni.

 

 

Proiectorul Toshiba wx5400 se adapteaza in orice mediu de proiectie, instalandu-se rapid datorita unor lentile interschimbabile ce asigura o flexibilitate deosebita. Cu ajutorul functiei “Lens Shift” se pot regla lentilele orizontal sau vertical pentru ajustarea  unghiului de proiectie sau se pot utiliza functiile power focus si power zoom, pentru a obtine cadrul dorit. Tehnologia Brilliant Color TM asigura reproducerea extraordinara a culorilor.

 

 

 

Serie completa de caracteristici

 

 

Datorita nivelului ridicat de luminozitate, wx5400 etaleaza performante impresionante. Ofera optiunea speciala de a folosi videoproiectorul cu o singura lampa, extinzandu-i astfel durata de viata si adaugand un plus de securitate: daca una din lampi nu mai functioneaza, cealalta porneste in mod automat, pentru a asigura o prezentare unitara.

 

Videoproiectorul este ideal pentru mediul educational, in sali de conferinta de mari proportii sau in cadrul evenimentelor ce necesita proiectarea imaginii in format wide screen. In plus, se preteaza si la proiectii cinema in format 16:9, semnal digital si aplicatii POS/POI, totul bazat pe o durata indelungata de viata.

 

 

Contrastul ridicat de 2400:1, tehnologiile DLP (Digital Light Processing) si Dynamic Black asigura acuratetea detaliilor chiar si in imagini cu zone intunecate, iar datorita tehnologiei Brilliant ColorTM , wx5400 proiecteaza imagini de o calitate superioara. Utilizatorii pot regla luminozitatea, contrastul sau intensitatea culorilor, folosind paleta de culori multi-segment iar cele cinci lentile optionale ofera posibilitatea customizarii videoproiectorului in functie de cerintele fiecarei prezentari.

 

 

Toshiba wx5400 ofera rezolutie WXGA si un aspect natural 16:10 in format wide – optiune excelenta in cazurile aplicatiilor Excel sau a diagramelor, extinzand imaginea proiectata cu 30% fata de o rezolutie XGA, furnizand astfel, un spatiu extins pentru diferite unelte grafice. Proiectorul WXGA reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii de nootebook-uri in format wide. Fiind un dispozitiv de proiectie HD Ready, Toshiba wx 5400 este potrivit si pentru proiectii home cinema.

Caracter multilateral al conexiunilor si posibilitatilor de instalare

 

 

Cuvantul cheie in realizarea optiunilor de conectare pentru Toshiba wx5400 este versatilitatea. Pe langa optiunea RGB (D-sub15) si DVI, modelul prezinta conectori Component si Composite Video (ambii RCA), S-Video si 5 conectori BNC pentru intrarile video. Semnalul de iesire se transfera prin D-sub15 pini si minijack-ul audio, iar conexiunea RJ45 la retea permite controlul si intretinerea proiectorului via LAN.

 

 

Toshiba wx5400 reprezinta noul model de top adaugat portofoliului nostru – si ce valoare aduce acesta!”, afirma Gerod Holl, Toshiba General Manager. «Luminozitatea proiectorului de 5,400 ANSI lumeni asigura imagini stralucitoare si vizibile chiar si din ultimele randuri ale salilor de mari dimensiuni. Modelul este ideal pentru companii sau institutii educationale care au nevoie de proiectoare foarte puternice, dar in acelasi timp, este adaptabil in instalare si remarcabil in redarea calitatii imaginii.”

 

 

 

Despre SCOP

 

 

SCOP este una dintre principalele companii IT din Romania, cu o traditie de peste 14 ani in acest domeniu. Cifra de afaceri totala obtinuta in 2007 a fost de circa 100 milioane de EURO. Incepand cu anul 2007, SCOP are o noua structura, fiind formata din trei companii distincte: SCOP Computers - distributie IT; Chara Software - solutii software de business - ERP și CRM; Docentris - solutii de procesare si management al documentelor. Grupul SCOP are in prezent peste 220 de angajati, parteneriate cu peste 30 de producatori de renume international si o retea de distributie nationala formata din peste 1200 de parteneri.

 

 

Despre Toshiba Projection & Display Technology

 

 

Divizia Toshiba Projection & Display Technology (PDT) furnizeaza pe piata un portofoliu cuprinzator de videoproiectoare. Produsele lor se adreseaza tuturor grupurilor de utilizatori business sau home cinema.

 

Pe segmentul proiectoarelor profesionale, Toshiba face diferenta intre gama de proiectoare mobile (care cantaresc pana in 3 kg) si gama de proiectoare performance (pentru utilizare in cadrul unor conferinte dar si cele instalate permanent). PDT are, de asemenea, echipamente care se adreseaza si segmentului de home cinema.

 

Ca furnizor de sisteme, Projection & Display Technology, este implicata sa dezvolte solutii complementare pentru prezentari mobile si aplicatii wireless LAN. PDT distribuie produse in peste 50 de tari din Europa, Orientul Apropiat si Africa. Toshiba are peste 166,000 angajati in intreaga lume si aproximativ 4200 de angajati in Europa.

Scop Computers

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C