.

Windows 7 îmbunătățește semnificativ modul în care sistemele de operare Windows utilizează unitatea de procesare vizuală (GPU), pentru a oferi o experiență multimedia și mai captivantă. Odată cu lansarea versiunii Windows 7 RC (release candidate), NVIDIA anunță că este primul producător de echipamente hardware ce pune la dispoziția utilizatorilor drivere certificate Windows Hardware Quality Labs (WHQL), atât pentru PC-uri desktop, cât și notebook-uri, descătușând performanța maximă pe platformele ION și întreaga gamă de produse GeForce și Quadro.

 

           

 

Utilizând avantajele oferite de unitățile de procesare vizuală, atât în accelerarea efectelor vizuale cât și în procesarea paralelă, Windows 7 cu DirectX Compute va garanta o funcționalitate și o experiență vizuală de neegalat și, mai mult decât atât, va surprinde foarte plăcut utilizatorii, prin performanțele și viteza sa de reacție.    

 

 

“Utilizatorii Windows 7 au acum cea mai performantă platformă software, cu suport complet pentru SLI, PhysX, 3D Vision și DirectX Compute,” a spus Dwight Diercks, Vice președinte,  software engineering, NVIDIA. “Pasionații de jocuri, utilizatorii care fac frecvent codări video sau cei care pur și simplu caută o experiență îmbunătățită de procesare, se vor bucura cu siguranță știind că avem aprobarea oficială, cu “ștampila” WHQL de la Microsoft.”

 

 

Driverele 185.85 WHQL oferă de asemenea suport pentru Microsoft WDDM v1.1. Rulând pe GPU-urile NVIDIA DirectX 10, driverul Microsoft WDDM v1.1 oferă capacități vizuale superioare în Windows 7.

Pentru a descărca noile drivere NVIDIA WHQL, destinate unităților de procesare vizuală ce vor rula pe sistemul de operare Windows 7, accesați: http://www.nvidia.com/drivers. Pentru mai multe informații despre Windows 7 și versiunea Release Candidate, accesați: http://www.microsoft.com/windows7.

 

 

Despre NVIDIA

 

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală și compania care a inventat unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru stațiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri și dispozitivele mobile. NVIDIA deservește atât industria de divertisment și segmentul utilizatorilor individuali prin produsele sale GeForce®, cât și segmentul profesional, de design și vizualizare prin produsele sale Quadro™ și domeniul foarte performant de procesare cu ajutorul produselor sale Tesla™. NVIDIA are sediul în Santa Clara, California și are birouri în Asia, Europa și America.

 

 

 

Anumite declarații din acest comunicat de presă care include, dar nu se limitează la performanțele, impactul și beneficiile unităților de procesare vizuală NVIDIA GeForce și a sistemului de operare Windows 7 sunt declarații care sunt supuse riscurilor și nesiguranței care ar putea face ca rezultatele să fie material diferite de așteptări. Factori importanți care pot cauza ca rezultatele actuale să fie diferite de așteptări includ: pierderea performanței atunci când tehnologiile sunt înglobate; defecte de design, producție și software; aprecierea de către piață sau de către clienți a produselor competitorilor; impactul dezvoltării tehnologice și a produselor competitive; adoptarea procesoarelor (CPU) pentru procesarea paralelă; dependența de alți producători; evoluția generală a pieței; schimbări în standardele din industrie și interfețe și alte riscuri detaliate din când în când în rapoartele din dosarele NVIDIA către Comisia de Valori Mobiliare care includ Formularul 10-K pentru anul fiscal care a luat sfârșit la 25 ianuarie 2009. Copii după aceste rapoarte se găsesc pe site-ul nostru și pot fi accesate gratuit. Aceste declarații vorbesc numai la data prezentului document și , cu excepția situațiilor cerute de lege, NVIDIA nu își asumă nicio obligație de a le actualiza, în eventualitatea unor evenimente sau circumstanțe ulterioare.

NVIDIA

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C