.

 

NVIDIA, liderul mondial în tehnologii de procesare vizuală anunță integrarea tehnologiilor NVIDIA Tesla C2050 în aplicația ACUSIM AcuSolve 1.8, destinată calculului dinamicii fluidelor - CFD, utilizată de către inginerii și cercetătorii implicați în proiectare.

 

Performanțele înregistrate pe parcursul testelor în dinamica fluidelor au demonstrat performanțe duble cu ajutorul unității de procesare vizuală Tesla C2050, în comparație cu procesoarele quad core, anterioare, folosite pentru aceeași simulare.

AcuSolve este destinată unei serii de aplicații de proiectare în mecanică și este utilizată de institutele de cercetare și de companiile aflate în Top Fortune 500 incluzând Bechtel, Chevron, John Deere, Procter & Gamble, Sanyo, Visteon și Whirlpool. Odată cu lansarea versiunii AcuSolve 1.8, ramuri industriale precum cea auto, aerospațială, de apărare, cea a bunurilor de larg consum, sau cea medicală, vor beneficia de timpi reduși alocați calculului dinamicii fluidelor, oferind mai mulă putere pentru simulări complexe prin intermediul unităților de procesare vizuală Tesla, bazate pe arhitectura CUDA.

Pentru mai multe informații despre aplicția ACUSIM, AcuSolve, vizitați http://acusim.com/html/acusolve.html

Pentru informații despre soluțiile de procesare Tesla de la NVIDIA, vizitați: www.nvidia.com

 

 

 

 

Despre NVIDIA

NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este liderul mondial în tehnologia de procesare vizuală și compania care a inventat, în 1999, unitatea de procesare grafică (GPU), un procesor foarte performant care generează o grafică uimitoare pentru stațiile de lucru, computerele personale, consolele de jocuri și dispozitivele mobile. Datorită expertizei în programarea pe unitatea de procesare vizuală, NVIDIA a revoluționat procesarea paralelă, supercomputerele devenind mult mai accesibile. Compania deține mai mult de 1100 de patente înregistrate în SUA, inclusiv patente legate de design și arhitectură fundamentale pentru procesarea modernă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.nvidia.co.uk.   

NVIDIA

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C