.

Irvine, California                     Epicor Software Corporation, unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de software de business pentru companiile mijlocii și mari și pentru divizii ale primelor 1000 companii globale anunță plasarea sa drept vizionar în Cadranul Magic al Gartner pentru Midmarket si ERP (Planificarea Resurselor Intreprinderii).

 

 

Acest cadran ia în considerare nevoilor firmelor orientate pe produse și diviziile întreprinderilor cu 100 până la 999 de angajați și un venit anual între 50 de milioane și 1 miliard de dolari.

 

 

Cea mai cuprinzătoare soluție pentru midmarket

 

“Epicor stabilește continuu recorduri în privința inovării tehnologice și oferă o suită completă de soluții și servicii, ce sprijină companiile să-și crească eficiența, productivitatea și atingerea obiectivelor ” a declarat George Klaus, Presedinte și CEO Epicor.

 

 

“Consideram că poziționarea în acest raport a Epicor drept un furnizor vizionar susține angajamentul nostru de durată de a oferi clienților soluții flexibile, scalabile, cu un raport eficient cost – beneficiu, mereu în concordanță cu ultimele tehnologii din domeniu“

 

 

În decembrie 2008, Epicor a lansat Epicor 9, care înglobează experiența de 25 de ani a companiei în furnizarea de software către întreprinderi, într-o soluție ERP globală de ultimă generație.

 

 

Epicor 9 este o soluție ERP avansată și global configurabilă. Aceasta folosește concepte Web 2.0 pentru a oferi utilizatorilor o aplicație de business ce permite o experiență de lucru cu adevărat colaborativă și productivă.

 

 

Pachetele de Aplicații conforme unui model sunt viitorul pentru mediul de afaceri

 

Potrivit Gartner, “O nouă tipologie de aplicație, în curs de apariție, combină procesul de gestiune a afacerii (BPM), arhitectura orientată spre servicii (SOA) și diverse soluții, creând ceea ce Gartner numește «pachet de aplicații ce conduc către un model»

 

Până în 2013, acest tip de software va deveni un element de mainstream al pieței aplicațiilor IT, ceea ce va determina o utilizare a lor mai ușoară, rapidă și intuitivă”

 

Cu Epicor 9, instalat deja până în prezent la peste 500 de clienți, companiile pot să beneficieze de această tendință tehnologică, ce va modifica în viitor parametrii pieței de profil.

 

 

Despre Cadranul Magic

 

Cadranul Magic este o reprezentare grafică a unei piețe la și pentru o perioadă specifică de timp. El cuprinde o analiză Gartner privind încadrarea furnizorilor în parametrii respectivei piețe, așa cum sunt definite de Gartner. Gartner nu susține nici un furnizor, produs sau serviciu descris în Cadranul Magic și nu sfătuiește utilizatorii de tehnologie să selecteze acei furnizori plasați în secțiunea Leaderi a cadranului. Cadranul Magic se dorește a fi doar un instrument de

analiză și nu un ghid pentru o acțiune specifică. Gartner declină toate garanțiile, explicite sau implicite, cu privire la această cercetare, inclusiv orice garanții de vânzare sau potrivire pentru un anumit scop.

 

 

Despre Epicor Software Corporation

 

Epicor Software este un lider mondial de livrare a soluțiilor software de afaceri către industriile de fabricație, distribuție, vânzare cu amănuntul, ospitaliere și de prestări servicii. Deținând peste 20.000 de clienți în mai mult de 150 de țări, firma Epicor oferă soluții integrate pentru gestiunea resurselor întreprinderii (ERP), de administrare a relațiilor cu clienții (CRM), administrarea lanțului de furnizori (SCM) și soluții pentru firme de vânzare a produselor software cu amănuntul, care permit companiilor să se îndrepte spre o eficiență crescută și să își mărească profitul. Fondată în 1984, Epicor oficiază 25 de ani de inovație în tehnologia livrării soluțiilor de afaceri, care oferă flexibilitatea de care au nevoie firmele în vederea creării unui avantaj competitiv. Soluțiilor Epicor li se adaugă o serie completă de servicii post-vânzare oferite clienților, având ca rezultat amortizarea rapidă a investiției și un cost total redus al proprietăți, atunci când se încheie afaceri fie la nivel local, regional sau mondial. Sediul central internațional al Epicor se află în Irvine, California, cu birouri și filiale în toată lumea. Pentru informații suplimentare, vizitați www.epicor.com/romania/

Epicor

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C