.

Panasonic Corporation anunță astăzi lansarea pe piața românească a unui nou model de laptop cu ecran tactil din seria Toughbook,  CF-52 Touch-Screen, alternativa perfectă pentru utilizatorii care au nevoie de un notebook deopotrivă foarte performant, foarte sigur și ușor de utilizat.

 

 

Proiectat pentru medii de lucru solicitante, Panasonic Toughbook CF-52 este capabil să reziste la căderi accidentale de la aproape un metru înălțime, datele importante stocate pe hard-disc rămânând intacte. În ciuda ranforsărilor, CF-52 cântărește numai 3,6 kg, fiind notebook-ul ideal pentru cei care au nevoie de un echipament portabil, ușor și care nu doresc să renunțe la beneficiile asigurate de un sistem performant de protecție. Pentru a asigura funcționarea laptopului și în cazul unor stropiri accidentale cu lichide, Panasonic a prevăzut modelul CF-52 cu tastatură și touchpad rezistente la apă.

 

 

Echipat cu ecran tactil XGA, cu diagonala de 13,3 inch și luminozitate de 1000 nit, noul Panasonic Toughbook CF-52 asigură utilizatorului nu doar un înalt grad de funcționalitate dar și o vizibilitate foarte bună, chiar și în plin soare. Ecranul este echipat cu o serie de tehnologii anti-reflex de ultimă oră care îi conferă o excelentă claritate în condiții de iluminare puternică, indiferent de unghiul sub care este privit.

 

 

Noul notebook Panasonic este dotat cu un hard-disc de 160 GB și un procesor Intel® Core™ 2 Duo de 2,26 GHz. Bateria performantă conferă modelului CF-52 o autonomie de până la 8 ore.

 

 

Gradul de mobilitate a notebook-ului este sporit prin modulele de comunicații wireless WLAN și WWAN (HSPA) cu care acesta vine echipat și care îi permit utilizatorului să transfere date de la distanță, prin rețele WiFi și mobile. Noul Panasonic Toughbook CF-52 cu ecran tactil este astfel capabil să răspundă celor mai pretențioase cerințe ale utilizatorului din mediul business.

Caracteristici-cheie ale modelului Panasonic Toughbook CF-52:

 

• procesor Intel® Centrino® 2 Core™ 2 Duo P8400 pentru aplicații performante

 

• ecran LCD tactil XGA de 13,3 inch și luminozitate sporită 1000 nit

 

• mâner integrat în carcasă pentru transport facil

 

• autonomie de 8 ore

 

• hard-disc de 160 GB, cu legături flexibile pe placa de bază și încastrat într-un strat de spumă pentru absorbția șocurilor

 

• chipset Mobile Intel® GM45 Express

 

• memorie RAM de 2 GB

 

• numeroase interfețe de conectare (patru porturi USB 2.0, port serial compatibil 16550A, firewire - IEEE 1394a, SD, sloturi Express card și pentru PC card, Bluetooth 2.0)

 

• tehnologie Intel® Wireless WiFi Link 5100AGN 802.11 a/b/g/draft-n

 

• WWAN – utilizatorii pot folosi un modul opțional integrat HSPA pentru descărcări de date în regim mobil cu viteze de până la 7,2 Mbps.

 

• garanția standard Panasonic Toughbook este de 3 ani cu posibilitatea de extindere până la 5 ani

 

Prețul recomandat pentru Panasonic Toughbook CF-52 este de aproximativ 2.314 euro plus TVA.

 

 

Despre Panasonic

 

Panasonic Corporation cu sediul la Osaka, Japonia, renumită pentru produsele sale sub marca Panasonic, este lider internațional în dezvoltarea și fabricarea de produse electronice pentru o gamă variată de clienti, afaceri și nevoi industriale. Firma ocupa locul al treilea in indexul Fortune 500 Electronics & Electrical Equipment.

 

Reprezentantul Panasonic pe piața locală este, din anul 1996, PANASONIC ROMANIA.

Panasonic

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C