.

 

La IFA Berlin, cel mai mare târg de electronice și electrocasnice din Europa, Philips a prezentat noile sisteme audio și Home Cinema, sisteme care, prin tehnologiile cu care sunt dotate, vă permit să percepeți fiecare detaliu și fiecare notă din compoziția originală. Din obsesia Philips de a reproduce sunetul exact așa cum a intenționat artistul, produsele Philips sunt concepute cu grijă și reglate la final de cele mai ascuțite minți și „urechi” ale membrilor Philips Golden Ears, pentru a oferi detalii excelente sunetului, cu un echilibru sonor natural.

Așa sunt produsele prezentate anul acesta la IFA Berlin:

-       Noul Philips Soundbar (CSS5123)

-       Noul sistem Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound și AirPlay® (CSS9216) 

-       3 noi sisteme Multiroom wireless din gama Streamium de la Philips

-       Noile căști Philips Fidelio L1

 

Noul Philips Soundbar (CSS5123)


La expoziția IFA de anul acesta, Philips a lansat primul Soundbar din lume care transmite filme direct de pe tabletă către televizor. Dacă toate datele dvs. sunt stocate pe tabletă Android, smartphone Android sau PC, le puteți transmite prin orice dispozitiv cu funcția DLNA prin SimplyShare și funcția integrată Wi-Fi și urmări pe ecranul mare al televizorului dvs. Mulțumită media player-ului inteligent integrat, vă puteți conecta și la un hard drive portabil sau memory stick pentru a vă bucura de fișierele dvs. media. Soundbar-ul este compatibil cu televizoare, playere BD/DVD, console de jocuri și playere MP3, adică nu va mai trebui să vă mulțumiți cu un sunet sub nivelul de extraordinar indiferent dacă urmăriți un film, ascultați un album nou, vizionați ultimele seriale sau jucați un joc.

Creată pentru a se potrivi cu decorul oricărei încăperi moderne, Soundbar-ul este atât de subțire încât îl puteți pune în fața televizorului fără a vă obstrucționa imaginea. Este dotat cu cele mai recente tehnologii Full Sound și Double Bass, care produc un sunet extraordinar pentru o boxă așa de discretă. Subwoofer-ul separat și tehnologia de sunet virtual surround vă oferă un efect incredibil de sunet surround de la un Soundbar extrem de mic. În plus, Music iLink face trecerea dintre muzică și filme cât se poate de ușoară și convenabilă.

 

Noul sistem Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound și AirPlay® (CSS9216) 

Îmbogățindu-și gama de succes de sisteme home cinema, la salonul IFA din acest an, Philips a lansat noul sistem Home Cinema SoundHub cu tehnologie 360Sound și AirPlay® (CSS9216), perfect pentru oricine dorește o modalitate simplă de a avea un sunet surround puternic, pentru televizor sau player. Astfel, savurați filmele și muzica preferată cu un sunet fantastic. Fiecare difuzor este prevăzut cu trei drivere premium: un driver orientat în partea din față și două drivere orientate în lateral, pentru dispersarea unui sunet ce vă va învălui din toate părțile, pentru ca dumneavoastră să simțiți cu adevărat că participați la acțiunea filmului. Aspectul difuzoarelor iconice Philips 360Sound este remarcabil. Acestea sunt compacte, cu un design sofisticat și finisaje din aluminiu de calitate superioară, permițându-vă să vă bucurați de o experiență cinematografică fără difuzoare voluminoase care să vă aglomereze casa. Difuzoarele se conectează la televizor printr-un singur cablu, putând fi conectate la dispozitive audio video suplimentare, pentru a savura sunetul 360Sound. Cu adevărat simplu, redați perfect muzica printr-o rețea la domiciliu Wi-Fi de pe iTunes® de pe Mac și PC, iPhone®, iPad™ și iPod touch®.

 

3 noi sisteme Multiroom wireless din gama Streamium de la Philips


NP3500/12

 

Experții de la Philips s-au asigurat că toate sistemele oferă o experiență sonoră autentică prin tehnologia inovatoare, creând o reproducere perfectă a melodiei originale.  Cu Playerele Muzicale în Rețea Philips, aveți acces la colecția dvs. personală de muzică redată de pe PC sau MAC, sau preluată de la miile de posturi radio de pe Internet sau servicii muzicale online. Veți putea să vă bucurați de un sunet de o calitate excepțională în orice loc din casa dvs. fără efortul sau dezordinea provocate de cabluri. Pe lângă emiterea unui sunet de calitate excepțională, sistemele oferă accesul către melodii prin intermediul Wi-Fi.

NP3900/12

 

 Utilizatorii de smartphone-uri și tablete pot chiar să-și transforme dispozitivele mobile într-o telecomandă inovatoare. Controlați Playerul Muzical în Rețea Philips din orice punct al casei dvs. prin simpla descărcare a aplicației gratuite MyRemote, disponibilă atât în Apple™ App store, cât și în Android™ Market Place. Dacă aveți mai multe dispozitive Philips Multiroom, aplicația ușor de folosit vă permite să treceți de la unul la altul și să le controlați independent.

Modelul de vârf al gamei (Streamium NP3900) creează un sunet stereo amplu mulțumită tehnologiei Philips LivingSound, astfel încât să auziți și cele mai complexe detalii și să vă pierdeți în muzică.

Elegant și minimalist, fără butoane sau discuri selectoare demodate, modelul de gamă medie (Streamium NP3500) este însoțitorul perfect pentru sistemul dvs. muzical existent sau amplificatorul Hi-Fi. Folosind tehnologia inovatoare FullSound™ de la Philips pentru a reda detaliile sonore ale muzicii comprimate, acestea o îmbogățesc și îmbunătățesc, astfel încât să experimentați muzica așa cum a dorit artistul să sune.

Dacă doriți un player radio compact, cu acces la Internet, perfect pentru bucătărie sau dormitor, atunci cel mai mic dispozitiv din gamă (the Streamium NP3300) a fost creat pentru dvs. Redând muzică direct de pe Internet, acesta vă oferă acces instantaneu la posturile de radion preferate de pe Internet, grație tastelor presetate, și poate reda muzică atât de la serviciile muzicale online, cât și din calculatorul dvs.

 

Noile căști Philips Fidelio L1

Obsesia companiei Philips de a reproduce sunetul exact așa cum a intenționat artistul a fost dusă la un nou nivel, prin pătrunderea în categoria căștilor de ultimă generație. Noile căști excepțional Philips Fidelio L1 vă permit să percepeți fiecare detaliu și fiecare notă din compoziția originală, în timp ce designul și confortul sunt de excepție.  Fabricate cu grijă și atenție și beneficiind de un design și finisaje de excepție, căștile au fost concepute pentru a fi confortabile și au fost reglate de cele mai ascuțite minți și urechi ale membrilor Philips Golden Ears pentru a oferi detalii excelente ale sunetului, cu un echilibru sonor natural. Căștile au comandă și microfon pentru iPhone încorporate, cablu audio de 3,5mm, mufă audio de 6,3mm pentru conectarea la dispozitivele Hi-Fi.

 

 

Despre Royal Philips Electronics

Royal Philips Eletronics (NYSE: PHG, AEX: PHI) este o companie care oferă soluții diversificate pentru sănătatea și bunăstarea oamenilor, concentrându-și activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătățesc calitatea vieții. Ca lider mondial în sectoarele sănătății, produselor de lifestyle și soluțiilor de iluminat,  Philips integrează tehnologia și designul pentru a oferi soluții complete, ce au la bază înțelegerea consumatorului și promisiunea brandului, „sense and simplicity”. Având sediul central în Olanda, Philips are peste 120.000 de angajați în peste 100 de țări. Cu vânzări de 22,3 miliarde Euro în 2010, compania este lider pe piețele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienții în stare critică și aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluții de iluminat eficiente energetic și aplicații inovatoare în domeniul  iluminatului, precum și pe piețele produselor de lifestyle pentru îngrijire personală și divertisment. De asemenea, Philips deține poziția de lider pe piața produselor de bărbierit electrice și de îngrijire corporală, produselor portabile de divertisment și îngrijire a sănătății bucale. Mai multe despre Philips găsiți pe www.mediacee-philips.com și www.philips.com/newscenter.

Philips

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C