.

 

Power Net Consulting, unul dintre cei mai importanți integratori de pe piața IT din România, a semnat recent un contract cu DELL, unul dintre cel mai importanți producători de PC-uri din lume, prin care cele doua companii devin partenere de business în zona de soluții IT. Contractul, care a intrat în vigoare începând cu luna aprilie, 2010, permite integratorului să facă achiziții directe de la DELL pentru toata gama de produse de tip comercial ale companiei (enterprise, SMB).

Gabriela Laiu, Director Executiv, Power Net Consulting: „Unul dintre obiectivele Power Net Consulting este de colabora îndeaproape cu liderii mondiali în cadrul proiectelor pe care le inițiem. Astfel de contracte de parteneriat ne ajută pe de o parte să ne consolidam imaginea în fața clienților noștri, dar și să gestionăm mai bine proiectele complexe. Pentru primul an de parteneriat cu DELL ne propunem, în plus față de atingerea rigorilor contractuale, construirea unor proiecte de soluții de anvergură. Dezvoltarea viitoare a relației cu DELL nu este cu nimic incomodată de parteneriatele pe care deja le-am încheiat cu alți producători de soluții similare.”

Dragos Mateescu, Regional Manager, DELL Romania: „Am ales să includem Power Net Consulting în lista partenerilor noștri de soluții deoarece, din colaborările pe care le-am avut până în prezent, am ajuns la concluzia că obiectivele noastre de dezvoltare converg către un mai bun răspuns la cererile pieței. Sperăm că, prin acest parteneriat, vom dezvolta noi oportunități pe care să le adresăm, concentrându-ne în special în zona de furnizare de soluții pentru mediul Enterprise”

În prezent, DELL este unul dintre cei mai puternici reprezentanți în zona enterprise (servere, blade-uri, storage, solutii software), laptopuri, desktopuri și periferice, reușind să se mențină în top-ul primilor producători atât în zona de business, cât și în zona de retail, în România și la nivel mondial. Tehnologia soluțiilor furnizate de către DELL și  fiabilitatea acestora, prezența constantă a soluțiilor DELL (servere, blade, desktop-uri, laptop-uri)  în studiile Gartner de tipul Cadranul Magic situează producătorul în vârful furnizorilor de tehnologie.

Despre Power Net Consulting

Înființată în 1999, compania Power Net Consulting este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții informatice integrate. Serviciile companiei se adresează unui spectru larg de structuri comerciale, industriale, servicii publice, instituții guvernamentale și educaționale. Aria de expertiză a Power Net Consulting acoperă aproape întreaga zonă de nevoi specifice la nivel de IT, de la servere, stocare date, stații de lucru, rețele, până la solutii de management si securitate a infrastructurii. De asemenea, prin parteneriatele cu liderii modiali din domeniul IT, Power Net Consulting pune la dispoziția clienților din România pachete complexe de ultimă generație pentru managementul eBusiness, atât din punct de vedere al echipamentelor hardware necesare, cât și al produselor software.

Power Net Consulting

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C