.

Radu Furnica, unul dintre cei mai experimentati headhunteri de pe piata romaneasca, spune ca a evaluat in cursul carierei sale peste 100.000 de CV-uri de manageri. Cel mai mare comision pe care l-a perceput de la o companie pentru a-i gasi directorul potrivit a fost de 200.000 de euro.
 
In ce consta concret activitatea dumneavoastra, ca firma de executive search?

 

Exista o perceptie gresita, care a fost generalizata in piata in ultimii ani cu privire la activitatea de executive search. Trebuie precizat ca noi nu suntem o firma de recrutare - recrutarea o face clientul nostru, compania. Noi suntem consultanti pentru ei, ii invatam cum trebuie sa priveasca problema talentului in management - ii sfatuim cum sa gaseasca cel mai bun talent care sa le aduca succesul. Deci, activitatea noastra este una de consultanta, care are si o componenta de recrutare.

Va ocupati singur de recrutarea la nivel de top management?

 

Nu, suntem trei senior advisori, care acoperim domenii de expertiza diferite - servicii financiare si bancare, piete industriale si tehnologii inalte, precum si consilierea in recrutare pe palierul de middle management. In curand va veni o a patra persoana, care se va ocupa de consumer markets. De asemenea, mai avem trei “knowledge manageri”, care sunt responsabili de partea de cercetare - acestia alcatuiesc hartile de competente din fiecare industrie.

http://www.standard.ro/articol_25017_79/recrutarea_unui_top_manager___200_000.html

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C