.

 

Demarat în 1995, parteneriatul dintre ORACLE, unul dintre liderii IT la nivel mondial și SIVECO Romania, cea mai mare casă producătoare de software din România, s-a consolidat de-a lungul anilor prin proiecte de un real succes. Colaborarea s-a desfășurat pe mai multe planuri: tehnic, comercial și de marketing și s-a dezvoltat continuu.

Compania SIVECO Romania s-a recertificat, începând cu luna martie, ca partener Oracle pe nivelul “Gold” și își propune ca în 2011 să devină “Platinum Partner”, cel mai înalt nivel de certificare Oracle.

SIVECO Romania face parte din programul ORACLE Partner Network (OPN) și dispune, pe lângă competențe avansate în tehnologia ORACLE, și de capabilități de implementare a familiei de produse ORACLE Applications.

Mai mult, SIVECO Romania are un departament dedicat acestei activități, prin care își propune să combine capabilitățile produsului cu cerințele specifice pieței românești, mai ales acum, din perspectiva apartenenței la UE.

 

SIVECO Romania propune organizațiilor ce își desfășoară activitatea pe piața unică europeană și soluția proprie ERP (Enterprise Resource Planning) - SIVECO Applications 2011, dezvoltată cu ajutorul tehnologiei ORACLE, utilizând baza de date ORACLE, soluție prezentată în arhitecturile Client - Server sau pe 3 nivele.

 

Avantajele statutului de Gold Partner includ poziția foarte bună în rândul partenerilor

ORACLE, întâietate în fructificarea oportunităților de business identificate, vizibilitate mare a expertizei pe care compania o deține în domeniul soluțiilor informatice.

 

În calitate de Oracle Gold Partner, SIVECO Romania are dreptul de a revinde produsele bazate pe tehnologia Oracle, având acces la programe de specializare și de perfecționare ale angajaților, cu beneficii directe asupra serviciilor oferite clienților.

 

“În fapt, acest nivel de parteneriat cu Oracle facilitează accesul clienților SIVECO Romania la tehnologii de vârf folosite de cele mai mari companii din lume, permițându-le optimizarea performanțelor la costuri preferențiale”, declară Rodica Papadopol, Partner Manager în cadrul SIVECO Romania.

 

Înființată la începutul anului 1992, SIVECO Romania SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din proiectele informatice de anvergură din România, precum și un volum important al exporturilor de produse software în țări din Europa Centrală și de Est, din Uniunea Europeană, spațiul Comunității Statelor Independente, în Orientul Mijlociu și Apropiat, în nordul Africii.

 

Între acționarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiții administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

 

Adresându-se cu precădere organizațiilor mari și mijlocii, compania oferă soluții eficiente EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms și eBusiness, atât pentru piața locală, cât și pentru cea internațională. De asemenea, compania s-a specializat în execuția de proiecte informatice de mare complexitate și amploare.

 

Având o cotă din piața românească de EAS de 21,2% și de 8,9% din cea de servicii IT, SIVECO Romania  implementează cu succes soluțiile sale la peste 1300 de clienți, atât  instituții publice importante, cât și companii private de referință.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, cotată printre primele 5 în lume din punct de vedere al prestigiului auditului pe care îl efectuează, și dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software și hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

 

Compania SIVECO Romania este membră a mai multor asociații profesionale și de afaceri din România (AmCham, ANIS, ARIES, AOAR, ANIAP) și internaționale (Asociația Europeană pentru Tehnologia Informației - EITA și Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) și a aderat la importante inițiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency și PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

De-a lungul celor 18 ani de existență, compania a fost recompensată cu peste 100 de premii interne și internaționale. Astfel, SIVECO Romania este prima companie din România care a primit Premiul I la World Summit for the Information Society, obținând un număr record de nominalizări la concursul ICT Prizes, organizat anual de către Consiliul European pentru Științe Aplicate, Tehnologie și Inginerie (Euro-CASE). Proiectele sale în domeniul educațional au primit aprecierea de "Best Practice" din partea Comisiei Europene și "Honourable Mention" la eEurope Awards for eGovernment, fiind totodată considerate de către Asociația Internațională de Project Management (IPMA) între cele mai importante realizări mondiale în domeniul managementului de proiecte. Contribuția SIVECO Romania la implementarea proiectului de informatizare a educației din România a fost premiată cu European IT Excellence Awards 2008, la categoria Independent Software Vendors – Vertical Market. În 2010, compania a obținut titlul  "Winner of European IT Excellence Awards 2010" pentru implementarea soluției IT la Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură.

Siveco

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C