.

Începând cu data de 1 noiembrie 2008, companiile, dar și utilizatorii individuali pot achiziționa în rate, soluții software profesionale Autodesk de la GECAD NET, Autodesk Value Added Reseller.

 

 

„Suntem extrem de bucuroși că, în calitate de partener Autodesk, avem oportunitatea de a veni în ajutorul companiilor românești într-o perioadă în care economia mondială trimite semnale nu foarte optimiste în direcția afacerilor din întreaga lume. Prin acest sistem de rate, companiile românești din domeniu proiectării, infrastructurii și construcțiilor pot să își planifice bugetele pentru anul următor într-un mod mai prudent, dar să beneficieze în același timp de avantaje tehnologice majore”, spune Gabriela Mechea, director general la GECAD NET.

 

 

Noul sistem de finanțare a achiziției de software Autodesk oferă condiții foarte avantajoase, clientul beneficiind de 0% dobândă și 0 costuri suplimentare la cumpărarea de licențe. Acest model permite companiilor să își distribuie mai eficient cheltuielile IT pentru următoarele luni și chiar pentru întregul an 2009. Contractul de achiziție în rate se încheie pe o perioadă de 12 luni.

 

 

„Sperăm ca în următoarele 6 luni, peste 1000 de companii să apeleze la acest sistem de finanțare a achizițiilor de software Autodesk”, conchide Gabriela Mechea.

 

 

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienți în domenii precum telecomunicațiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcțiilor, energiei, petrolului și gazelor și altele. Printre aceștia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Șantierul Naval Constanța, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

GeCAD

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C