.

Cisco a anunțat lansarea unor produse noi destinate în mod specific companiilor mici, transpunând în practică implicarea sa în sprijinirea companiilor mici cu soluții inovatoare pentru comunicații în rețea și colaborare.

 

 

Soluții implementate/caracteristici principale:

 

 

  • Aceste produse noi satisfac cerințele fundamentale ale companiilor privind securitatea, conectivitatea și productivitatea, și completează deja extinsul portofoliu de soluții Cisco pentru companii mici. Noile soluții includ:

     

    • Cisco® Spam and Virus Blocker – dispozitiv de securitate ușor de utilizat care asigură protecție pentru rețelele și datele vitale ale companiilor împotriva virușilor și a atacurilor rău intenționate prin e-mail, limitând, în același timp, numărul mesajelor spam.

       

    • Sisteme de stocare în rețea NSS2000 și NSS3000 – dispozitive de stocare atașate la rețea care asigură protejarea datelor valoroase și facilitează partajarea fără efort a datelor între angajați.

       

    • Cisco Smart Business Communications System (SBCS) Release 1.4 – un sistem complet pentru colaborare și comunicații care facilitează conectarea, oriunde și oricând, a birourilor, a angajaților și a clienților – acum împreună cu primul telefon IP wireless de birou din domeniu cu capabilități Bluetooth.

       

  • Știrile de astăzi se bazează pe anunțul din noiembrie 2008 privind inițiativa strategică globală de 100 de milioane de USD a companiei Cisco de furnizare de produse, asistență și servicii dedicate pentru companii mici, inclusiv formarea grupului SBTG (Cisco Small Business Technology Group).

     

  • Grupul SBTG vizează dezvoltarea de tehnologii pentru șase zone prioritare corelate cu cerințele esențiale pentru dezvoltare ale companiilor mici: securitate, conectivitate, productivitate, acces la distanță, interacționare cu clienții și asistență pentru clienți.

     

 

Caracteristici principale ale produselor

 

 

  • Cisco Spam and Virus Blocker

     

    • Cisco Spam and Virus Blocker este un dispozitiv de securitate ușor de utilizat și de administrat destinat stopării mesajelor spam, a virușilor și a altor amenințări prin e-mail înainte de a ajunge la utilizatorii serviciilor de e-mail. Alte capabilități:

       

      • Precizie incredibilă, cu doar o alertă falsă la 1 milion de mesaje

         

      • Nu necesită reglare sau administrare continuă, deoarece actualizările de securitate sunt trimise automat de cea mai mare rețea din lume de monitorizare a mesajelor de e-mail și a traficului Web

         

      • Expert de instalare simplă în patru pași care necesită doar câteva minute pentru instalarea produsului în majoritatea rețelelor

         

      • Ofertă de produse cu toate elementele necesare incluse: hardware, software, software Cisco și abonament pentru asistență

         

  • Sisteme de stocare în rețea NSS2000 și NSS3000

     

    • Sistemele Cisco NSS2000 și NSS3000, componente ale seriei Cisco Small Business, sunt dispozitive de stocare atașate la rețea care asigură securizarea și protejarea datelor valoroase pentru prevenirea întreruperilor funcționale cauzate de pierderea de informații comerciale vitale. De asemenea, NSS2000 și NSS3000 permit:

       

      • utilizarea software-ului Cisco Small Business Continuous Data Protection pentru backup-ul automat al fiecărei versiuni a fiecărui fișier de pe fiecare PC și server, permițând recuperarea ușoară a datelor

         

      • stocarea și arhivarea fișierelor digitale, de exemplu înregistrări video de la camere de supraveghere video IP

         

      • criptarea fișierelor conform cerințelor de securitate tot mai stricte privind informațiile financiare și cele despre clienți, cum ar fi HIPAA și Sarbanes-Oxley

         

      • stocarea a până la 2 terabyte de date utilizând NSS2000 2-bay Gigabit Storage System Chassis

         

      • stocarea a până la 4 terabyte de date utilizând NSS3000 4-bay Gigabit Storage System Chassis

         

  • Cisco Smart Business Communications System Release 1.4

     

    • Cisco SBCS Release 1.4 este un sistem pentru colaborare și comunicații simplu și complet care permite companiilor mici să conecteze operatorii la distanță și angajații mobili din locații disparate pentru a spori capacitatea acestora de a comunica și colabora cu clienții și cu colegii.

       

    • În Release 1.4, acest sistem rentabil are capabilități wireless îmbunătățite, inclusiv primul telefon IP wireless de birou din domeniu cu capabilități Bluetooth, telefonul IP wireless Cisco SPA525G, care permite companiilor să se extindă în condiții de rentabilitate prin adăugarea de telefoane în locații unde cablurile telefonice sau de rețea nu sunt prezente sau nu se pot adăuga. Caracteristici adiționale ale sistemului SBCS Release 1.4:

       

      • Routerul securizat Cisco 520 pentru protejarea rețelei companiei și asigurarea accesului securizat al angajaților la Internet și la date comerciale importante indiferent de locația de lucru – la distanță sau birou principal

         

      • Cisco Configuration Assistant Version 1.9 permite partenerilor să simplifice configurarea și implementarea de soluții structurate în mod specific pentru companii individuale

         

 

Disponibilitatea produselor

 

  • Toate produsele noi sunt disponibile imediat în întreaga lume pentru Partenerii certificați Cisco, iar pentru companiile mici – prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Cisco.

     

 

Citate semnificative:

 

 

  • Ian Pennell, Senior Vice President, Small Business Technology Group, Cisco:

     

„La Cisco înțelegem că, în această perioadă de recesiune economică, firmele mici doresc ca investițiile lor în tehnologii să genereze avantaje comerciale imediate. De aceea, am dezvoltat aceste produse noi care pot satisface cerințele esențiale ale companiilor privind securitatea, conectivitatea și productivitatea. Noile noastre produse, combinate cu actualul portofoliu extins de soluții, oferă companiilor mici opțiuni și flexibilitate pentru identificarea tehnologiilor adecvate cerințelor specifice,”

 

 

  • Andrew Sage, Vice President, Worldwide Small Business Sales, Cisco:

     

„Ne onorăm promisiunea de a ajuta partenerii Cisco să ofere companiilor mici soluții dedicate satisfacerii cerințelor comerciale fundamentale ale clienților privind securitatea, conectivitatea și productivitatea. Tehnologiile noastre pot fi adaptate cu ușurință de către parteneri pentru crearea unor soluții optime pentru cerințele specifice ale companiilor mici.”

 

 

  • Carl West, Director of IT, LeapFrog:

     

„Cisco Spam and Virus Blocker îmi conferă certitudinea că rețeaua și sistemul de e-mail este bine protejat. Deoarece angajații companiei noastre nu mai sunt distrași de mesaje spam, ei se pot concentra asupra activităților importante, contribuind la eficientizarea operațională a companiei.”

 

 

  • Emily Carroll, Office Manager, LeapFrog:

     

„Instalarea dispozitivului Cisco Spam and Virus Blocker, care nu a cauzat niciun fel de întreruperi operaționale, a avut un impact semnificativ asupra activităților noastre zilnice. Eliminarea necesității tratării mesajelor spam, care, până acum, îmi consuma circa 30-45 de minute zilnic, îmi conferă certitudinea că dețin controlul asupra inbox-ului.”

 

 

Resurse suplimentare:

 

Mai multe detalii găsiți pe: http://newsroom.cisco.com/dlls/2009/prod_012609.html

 

 

 

Despre Cisco Systems

 

Cisco, (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în comunicațiile Internet care transformă modul de conectare, de comunicare și de colaborare interpersonală. Știrile și informațiile Cisco sunt disponibile la adresa Web http://www.cisco.com. Pentru știri de ultimă oră, accesați pagina Web de la adresa http://newsroom.cisco.com.

 

Cisco

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C