.

 

Aldata Solution, furnizor principal de soluții software pentru industria de retail, a anunțat că Sprouts Farmers Market, companie ce oferă alternative sănătoase la prețuri rezonabile, implementează soluția Apollo Space Optimization. Lanțul de magazine fast food folosește Apollo pentru a crea planograme personalizate, contribuind la gestionarea inventarului pentru a stimula vânzările și profiturile și a îmbunătăți satisfacția clienților.

Sprouts, care dispune de 45 de magazine în Arizona, California, Colorado și Texas, folosește Apollo Space Optimization pentru a crea planograme și pentru o colaborare mai eficientă cu furnizorii din domeniul aprovizionării. Sprouts este o companie specializată pe produse proaspete, achiziționate de la fermieri locali. Lanțul de magazine oferă o varietate de vitamine și suplimente, carne și o paletă largă de produse naturale și sănătoase. Soluția Apollo permite companiei Sprouts să analizeze corelația dintre vânzări și poziționarea la raft, contribuind la sporirea eficienței.


Doug Sanders, President, Sprouts: “Sprouts oferă o experiență de shopping personalizată pentru toți clienții săi. Soluția Apollo de la Aldata ne permite să creăm vitrine personalizate care reflectă specificul cartierelor în care funcționează fiecare magazin. Preferințele personale ale clienților ne ajută să creștem satisfacția clienților, impulsionând vânzările. De asemenea, Apollo ne permite să lucrăm îndeaproape cu furnizorii, crescând eficiența la raft și eficacitatea procesului de aprovizionare. Credem că este o oportunitate pentru furnizori de a-și comunica obiectele promoționale și avantajele financiare. Sprouts consideră că utilizarea unor astfel de instrumente de decizie, este un adevărat avantaj strategic pentru furnizorii care lucrează împreună cu noi, ținând cont de aceleași insight-uri.” 

Aldata Apollo Space Optimization este o colecție de soluții puternice și ușor de utilizat, care oferă clienților posibilitatea de a automatiza producția de planograme, facilitând în același timp execuția planurilor de categorie și de lansare de produs la orice nivel.

Shaun Bossons, Senior Vice President, Aldata, Apollo Solutions Group: “Soluția Apollo ajută retailerii să colaboreze cu furnizorii, luând în considerare obiceiurile de consum ale clienților în ceea ce privește elaborarea planogramelor, contribuind la creșterea vânzărilor și la eficientizarea gestionării inventarului. Cu ajutorul Apollo Space Optimization, Sprout poate reduce pierderile, corelând vânzările cu poziționarea la raft. Managementul de inventar îmbunătățit și merchandizing-ul personalizat contribuie la impulsionarea profiturilor totale.”

 

 

 

Despre Sprouts Farmers Market

Cu sediul în Arizona, Sprout Farmers Market oferă experiențe de shopping distractive ce reprezintă piatra de temelie încă de la fondatorii lanțului de magazine, familia Boney, care a deschis primul stand de produse în 1943. Magazinele oferă produse naturale, organice, de calitate superioară, de la carne la fructe de mare, o varietate largă de vitamine și suplimente și peste 300 de recipiente cu orez, condimente, alune sau grâne. Pentru diverse informații nutriționale puteți accesa www.sprouts.com.

Despre Aldata Solution

 

Aldata este lider global în furnizarea de soluții de business integrate companiilor de retail și distribuitorilor en-gros. Aldata are o tradiție de 20 de ani în livrarea de proiecte software targetate,

care îmbunătățesc substanțial afacerile propriilor clienți, de la furnizor la cumpărător. Astăzi, printre clienții Aldata se numără 15 dintre cei mai mari 30 de retaileri din lume, mii de branduri de retail și sute de lanțuri naționale și regionale. Pentru mai multe detalii, accesați http://www.aldata-solution.com

Aldata

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C