.

D-Link, important furnizor de soluții de networking și comunicații, anunță că a obținut Certificare 9 & 14 din partea Metro Ethernet Forum (MEF) pentru switch-ul xStack DES-3528. Certificarea este acordată de laboratorul de testare Iometrix.


Iometrix, împreună cu MEF, acordă certificări valabile în întreaga lume, recunoscute de distribuitori și vendori pentru implementarea Carrier Ethernet Services. Obținerea acestei certificări demonstrează implicarea continuă a D-Link pentru respectarea celor mai ridicate standarde de calitate în echipamentele sale de rețea. În context mai amplu, certificarea MEF asigură un standard de interoperabilitate recunoscută la nivel internațional care perfecționează procesele de aprobare si validează independent funcționalitatea și conformarea, acestea reducând costurile de testare și timpul de promovare către Service Providers.

 

Mai mult decât atât, certificarea MEF oferă repere de performanță și comportament, ca dealtfel și crearea unei platforme petru testările standard viitoare.

 

Segmentul Metro Ethernet a reprezentat un interes major pentru D-Link la nivel global. Cu 8 milioane de  porturi livrate în ultimii 2 ani, D-Link continuă să dezvolte tehnologii solide și inovatoare pentru rețelele de Service Provider.

 

Seria DES-3528/52 reprezintă vârful de gamă din categoria switch-urilor managed Fast Ethernet  și a fost proiectată pentru a înlocui 3526/50, cea mai cunoscută serie de switch-uri de layer 2 de la D-Link. Păstrând cele mai multe dintre caracteristicile seriei DES-3526/50, familia DES-3528 înglobează și numeroase alte tehnologii ale viitorului, oferind un raport optim cost – performanță.

 

*           *           *

 

Despre MEF:

 

Metro Ethernet Forum (MEF) este o alianță globală ce reunește mai bine de 145 organizații din întreaga lume, incluzând service providers din telecomunicații,  operatori de cablu, MSO, echipamente de rețea, test vendors, laboratoare și producători de software, vendori de semiconductori și organizații de testare. Pentru mai multe informații, accesați: http://metroethernetforum.org

 

 

 

Despre Iometrix:

 

Iometrix este una dintre autoritățile în materie de testare în industria de networking. Înființat în 2003 în Silicon Valley, Iometrix este succesorul ENL (European Network Laboratories), primul laborator de testare  pe care lab Bob Mandeville l-a fondat în 1991 în Paris, Franța. Iometrix furnizează teste de certificare recunoscute internațional, în calitate de laborator oficial de certificare pentru Metro Ethernet Forum (MEF) și MultiService Forum (MSF). Iometrix concepe în permanență metodologii innovative de testare, pentru testarea riguroasă a tehnologiilor emergente și este puternic implicat în realizarea de standarde avansate în industria testării.

 

 

Despre D-Link:

 

Sărbătorind 21 de ani de "rețele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer și producător mondial de produse pentru rețele, aplicații cu lățime mare de bandă, electronice digitale și comunicare de voce și date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depășit doar de Cisco. Soluțiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuința digitală, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) și marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

 

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de importanță critică pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informații, accesați www.dlink.co.uk

DLINK

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C