.

 

TOPEX, producător European de echipamente de telecomunicații și provider de soluții NGN, a anunțat astăzi că Edslan, partenerul său italian, a ales echipamentul TOPEX Voxell ISDN pentru a efectua teste de interoperabilitate cu echipamentul Samsung OfficeServ 7030.

 

TOPEX a furnizat companiei EDSLAN o soluție de înaltă calitate pentru a converti orice apel efectuat de la centrala Samsung 7030, având ca destinație o rețea mobilă, în apel mobil-mobil în rețeaua 3G, având costuri substanțial reduse.

Implementarea acestor teste se bazează pe echipamentul TOPEX Voxell ISDN cu 1 sau 2 module UMTS, un terminal fix-mobil pentru voce care permite conectarea unui PBX cu porturi ISDN-BRI la rețeaua 3G. Echipamentul acționează ca un pod bi-direcțional între ISDN BRI și rețeaua 3G.

 

Samsung OfficeServ 7030 este proiectat special pentru întreprinderile mici care au nevoie de o soluție sofisticata de comunicații dar care să fie in același timp, simplu de implementat și gestionat. Centrala OfficeServ 7030 a fost proiectată pentru a furniza o platformă IP sigură, ușor de utilizat și extrem de accesibilă pentru integrarea completă a comunicațiilor de voce, date și wireless.

 

"Suntem încântați că Edslan a selectat compania noastră, oferindu-ne posibilitatea de a ne îmbunătăți experiența. Prin implementarea echipamentelor noastre în scopuri de interoperabilitate, avem din nou șansa de a demonstra capacitatea și expertiza noastră în domeniul telecomunicațiilor", a declarat domnul Constantin Dumitrescu, Director de Marketing și Vânzări TOPEX.

 

Soluția a fost vândută în întreaga lume, dovedindu-se a fi o soluție fiabilă pentru companiile mici și mijlocii, oferindu-le acestora posibilitatea să beneficieze de o reducere substanțială a costurilor.

Topex

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C