.

 

Trend Micro anunță lansarea soluției Trend Micro™ Hosted Email Security, bazată pe o nouă platformă, și stabilește astfel un nou standard de servicii de securitate, disponibil atât pentru companiile mici, cât și pentru cele mai complexe organizații.

 

“Am ascultat solicitările clienților care indică securitatea email-urilor ca fiind un factor critic în securitatea IT a întregii organizații”, a declarat Eric Jensen, Senior Product Marketing Manager în cadrul Trend Micro. “Prin intermediul noului produs Trend Micro Hosted Email Security dorim să asigurăm clienților un server uptime de 100%, o rată de blocare a spam-ului de 99% sau mai mult și 0 viruși intrați în sistem prin intermediul e-mailurilor. Garantăm aceste rezultate și suntem pregătiți să rambursăm banii în caz contrar. În plus, Hosted Email Security are acum integrată și tehnologia noastră anti-malware, recunoscută ca lider în domeniu, astfel încât email-urile clienților noștri sunt protejate complet și în fața URL-urilor periculoase pe care unele mesaje le pot conține”, a completat Jensen.

 

0 mentenanță necesară din partea departamentului IT

În contextul economic actual, atât specialiștii IT cât și angajații dintr-o companie lucrează mai mult ca niciodată. Această situație impune companiilor găsirea de soluții ce menajează timpul angajaților, astfel încât aceștia să se poată concentra asupra lucrurilor cu adevărat importante.

“Studiile noastre arată că implementarea unei soluții de tip hosted email security reduce timpul alocat de echipa IT acțiunilor de mentenanță a securității email-urilor cu până la 75% (sau chiar mai mult în anumite cazuri) față de timpul consumat în cazul utilizării unei soluții instalate local”, a declarat Michael Osterman, expert în domeniul mesageriei electronice în cadrul Osterman Research.

Trend Micro scanează, filtrează și corelează peste 20 miliarde email-uri, site-uri web și fișiere în fiecare zi, utilizând datele obținute astfel pentru a identifica și răspunde amenințărilor emergente.  Motorul ce procesează acest trafic generat de milioane de clienți, multiple produse și medii informatice atât locale cât și hosted, este infrastructura Trend Micro Smart Protection Network.

Întrucât Trend Micro își extinde activitatea în zona virtualizării securității, clienții vor beneficia în timp real – în loc să aștepte noi update-uri - de îmbunătățirile aduse în răspunsurile de securitate ale motorului Trend Micro Smart Protection Network.

Care sunt noutățile și ce este diferit?

Trend Micro oferă acum un nou standard de calitate a serviciilor, concretizat în Service Level Agrement, prin care garantează clienților săi:

·         100% uptime sau penalități de până la 3 ori mai mari decât cele garantate de concurență

·         99% rată de blocare a spam-ului

·         0 viruși pătrunși în sistem prin intermediul email-urilor

·         Nu mai mult de 3 mail-uri dintr-un milion clasificate eronat ca spam

·         Întârzieri de maximum 1 minut în livrarea mesajelor – indiferent unde vă aflați

·         Durate de răspuns prestabilite în funcție de gravitatea evenimentului de securitate

Conform testelor independente efectuate de către West Coast Labs, versiunea anterioară a soluției de hosted email security produsă de Trend Micro - InterScan™ Messaging Hosted Security (IMHS)- era cotată numărul 1 în topul soluțiilor email security ce includea toți producătorii importanți din domeniu. Trend Micro a inclus în noua soluție toate modulele fundamentale care au făcut din IMHS cel mai bun produs din clasa sa și a implementat tehnologii de ultima oră pentru a spori și mai mult eficacitatea filtrelor de spam.

Versiunea completă a Trend Micro™ Hosted Email Security (TMHES), disponibilă pentru 30 de zile,  poate fi descarcată gratuit direct de pe site-ul producătorului: http://emea.trendmicro.com/emea/products/enterprise/hosted-email-security/

În România, noile servicii Trend Micro Hosted Email Security 2.0 sunt disponibile începând cu luna aprilie 2010 prin intermediul GECAD NET și a celor peste 70 parteneri Trend Micro din întreaga țară.

 

 

***

Despre Trend Micro:

 

Trend Micro Incorporated, lider global în Internet content security, își concentrează activitatea pe securizarea schimburilor de informații digitale, atât între companii cât și între consumatori. Pionier și avangardist al industriei, Trend Micro promovează tehnologiile de management centralizat al amenințărilor informatice pentru asigurarea continuității operaționale, protejarea informațiilor personale și a proprietății, în fața tuturor tipurilor de malware, spam, dar și împotriva scurgerilor de date și a oricăror amenințări web. Pentru a afla informații suplimentare despre cele mai noi amenințări informatice vizitați TrendWatch la www.trendmicro.com/go/trendwatch.

Soluțiile flexibile ale Trend Micro,disponibile înmultiple forme, beneficiază de suport 24/7 la nivel global. Multe dintre aceste soluții sunt create sub conceptul Trend Micro Smart Protection Network, noua generație de infrastructură de securitate cloud-client, creată pentru a proteja utilizatorii de amenințările web. Companie transnațională, cu sediul în Tokyo, Trend Micro comercializează întreaga gamă de soluții de securitate prin intermediul unei rețele foarte bine dezvoltate de parteneri de afaceri. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.trendmicro.com.

                                                          ***

Despre GECAD NET:

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea și implementarea aplicațiilor software, furnizează opțiuni adecvate de licențiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicație web și asigură soluții profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

Cu o tradiție de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obținut numeroase premii și certificări din partea celor mai importanți producători mondiali. Compania deține în prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller și Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienți în domenii precum telecomunicațiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcțiilor, energiei, petrolului și gazelor și altele. Printre aceștia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Șantierul Naval Constanța, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.

 

GECAD NET

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C