.

Vertu, divizia de telefoane de lux a producatorului finlandez Nokia, care s-a lansat oficial acum aproape trei luni pe piata romaneasca, a comercializat pana acum 80 de terminale, ceea ce reprezinta peste 35% din targetul de anul acesta.
Cel mi scump model vandut a fost Vertu Signature din aur galben si a costat 22.500 de euro (82.500 RON). “Vanzarile de pana acum ne-ar putea face sa revizuim estimarile targetului pana la sfarsitul acestui an”, au declarat pentru Business Standard reprezentantii companiei Cellini, distribuitorul excusiv al telefoanelelor Vertu pe piata locala.
Telefoanele au inceput sa fie comercializate la inceputul lunii aprilie, iar in prima luna, compania a vandut circa 45 de terminale. Pentru tot anul 2008, compania spera sa comercializeze peste 220 de telefoane Vertu, care au preturi cuprinse intre 3.900 de euro si 100.000 de euro, in functie de materialele din care sunt confectionate. Telefoanele sunt realizate din materiale foarte scumpe, cum ar fi aur, platina, diamant, safir - folosit pentru ecranul telefonului mobil - si piele de o foarte buna calitate.

 

http://www.standard.ro/articol_49278/vanzarile_din_primele_trei_luni_ar_putea_revizui_estimarile_vertu.html

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C