.

Xerox România a obținut certificarea ISO 27001 privind securitatea informației pentru serviciile de procesare automată a documentelor în noua locație Document Outsourcing and Communication Services (DOCS) și pentru Centrul de Imaging din Pipera, a anunțat, marți, compania.

Certificarea ISO 27001 stabilește un set de norme privind protejarea informațiilor împotriva accesului neautorizat, menținerea confidențialității datelor, respectarea cerințelor legislative și a clauzelor contractuale, instruirea utilizatorilor în contextul securității informațiilor și raportarea sau investigarea vulnerabilităților de securitate.

"Obiectivele noastre sunt orientate în primul rând către clienți și nevoile lor, iar pentru a le atinge ne îmbunătățim continuu produsele și serviciile. Este o strategie în care avem încredere, deoarece știm că oferind servicii de calitate clienților noștri, și ei vor proceda la fel pentru clienții lor", declarat, într-un comunicat, directorul general al Xerox România și Republica Moldova, Marius Perșinaru.

Deschisă în noiembrie 2008, noua locație DOCS este destinată serviciilor de imprimare și finisare a documentelor tranzacționale, precum facturi, extrase de cont, campanii de marketing personalizate, de procesare a retururilor de corespondență și de creație și consultanță în producția de documente.

DOCS se adresează în special industriilor de telecomunicații, producție a bunurilor de larg consum, financiare sau energetice și sectoarelor de retail sau publice.

Xerox România și Republica Moldova furnizează soluții, echipamente și media de tipărire pentru administrarea eficientă a documentelor atât pentru companii, cât și pentru clienți individuali. Compania are șase distribuitori, 27 de concesionari și peste 180 de revânzători autorizați.

http://www.mediafax.biz/ro/produse/it-c/stiri/xerox-romania-a-primit-certificarea-iso-pentru-noua-locatie-de-procesare-automata-a-documentelor.html

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C