.

Reprezentantii firmei de telecomunicatii preconizeaza pentru 2008 o crestere cu cel putin 10-15% a numarului de angajati.

Zapp are deschise o serie de pozitii considerate „cheie“ de reprezentantii companiei, pozitii pentru care deadline-ul este 2008. Politica de resurse umane a companiei, potri-vit reprezentantilor acesteia, este de crestere a numarului de angajati cu aproape 150 de oameni. „Noi am prefigurat ca, la sfirsitul lui 2007, o sa ajungem la 1.000 de angajati si pot sa spun ca ne-am situat foarte aproape de acest obiectiv, in prezent compania avind 950 de angajati in Romania. Pentru 2008 estimam ca numarul acestora va creste cel putin cu 10-15%“, a declarat Carmen Lazar, head of corporate affairs Zapp. Reprezentanta companiei a spus ca pozitiile ce sint inca de pe acum deschise candidatilor care vor sa lucreze la Zapp nu au un deadline fix deoarece sint joburi care „sint constant scoase la concurs

de companiile din telecom datorita faptului ca sint pozitii cu rulaj mare, pe care lucreaza foarte multi oameni“. „Cele mai multe pozitii deschise le avem in departamentul de operatiuni: customer care specialist, data support specialist, retention specialist, collection officer, pozitii part-time de operatori, la care se adauga pozitii de ingineri in cadrul departamentului tehnic“, a adaugat Lazar. O alta categorie importanta de posturi mentionata de head of corporate affairs Zapp e reprezentata de „pozitii de corporate sales representative in sedii noi din tara tocmai pentru a creste gradul de reprezentativitate“, a mai spus ea.
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=16826&art=41006&cHash=fe8838992f

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C