.

Realitatea TV a trimis, marti, o notificare catre postul Antena 3 prin care ii cere sa inceteze folosirea marcii "Prima editie", drepturile asupra marcii pe clasele de televiziune fiind detinute de Realitatea TV. In caz contrar, Antena 3 risca sa fie trimisa in judecata, potrivit directorului executiv al Realitatea TV, Catalin Popa.

Antena 3 foloseste de sase luni marca "Prima editie" intr-o emisiune omonima, difuzata de luni pana vineri, realizata si prezentata de Dana Grecu, alaturi de Radu Tudor. Realitatea TV cere postului Antena 3 ca, in termen de 48 de ore de la momentul primirii notificarii, sa ia o serie de masuri. In cazul in care postul detinut de grupul Intact Media nu se va supune solicitarilor, Realitatea-Catavencu, grup din care Realitatea TV face parte, ar urma sa fie chemat in instanta. "Daca postul Antena 3 nu va da curs solicitarilor noastre vom apela la instanta", a declarat directorul executiv al Realitatea TV, Catalin Popa, relateaza NewsIn. Pana la ora publicarii articolului, reprezentantii Antena 3 nu au putut fi contactati pentru a-si prezenta pozitia in fata somatiei Realitatea TV.
http://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/antena-3-risca-sa-fie-trimisa-in-instanta-de-realitatea-tv-pentru-o-marca-8956

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C