.

Piata de comert electronic din India va ajunge in 2008 la valoarea de 100 miliarde de dolari, potrivit estimarilor lui Bikky Khosla, CEO-ul companiei care administreaza portalul business-to-business Tradeindia.
“Tranzactiile online, care cresc constant cu o rata de 30%-40% in India, sunt asteptate sa ajunga la 100 miliarde de dolari”, a declarat Bikky Khosla, citat de eMarketer. Oficialul pune aceasta evolutie pe seama dezvoltarii internetului, impreuna cu reducerea timpului si costurilor pentru business-ul export-import. Portalurile de tip business-to-business ofera exportatorilor si importatorilor mai usor licenta pentru comert, potrivit lui Khosla. “Cu elanul dobandit de internet, pietele departate din intreaga lume s-au restrans intr-o piata mica , rupand barierele geografice si conventionale pe care le presupune comertul”, a spus Khosla. Un raport realizat de compania de analiza International data Corporation (IDC) arata ca piata IT din India va intra pe o “traiectorie ascendenta”, crescand cu 24 de procente anul acesta. 
http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/36711/Comertul-electronic-din-India-trece-anul-acesta-de-100-mld-de-dolari.html

Alte stiri - MONITORIZARE IT&C